Referenties

Verkocht

Palmenlaan 12, Zwolle
Palmenlaan 12, Zwolle

Verkocht binnen 3 weken

Jacquelette Veldt
Het contact met de makelaar verliep erg fijn. Wij zijn erg blij met Carien Makelaardij. en zouden haar zeker aanbevelen. Het huis heeft zij zeer deskundig in de markt gezet en is mede dankzij Carien snel verkocht.

Verkocht

Van der Grondenmarke 18, Zwolle
Van der Grondenmarke 18, Zwolle

Verkocht binnen 3 weken

Lydia Braakman
Carien heeft me van begin tot einde fantastisch begeleid, zorgen weggenomen, met me mee gedacht en zorgvuldig afgestemd op mijn wensen en behoeften. Een hele fijne ervaring!

Verkocht

Deciushof 5, Beuningen
Deciushof 5, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Angelique Dubbers
Vanwege de aankoop van een nieuwe woning besloten wij onze woning te verkopen.
Op aanraden van een bekende hebben we contact gezocht met Carien. Een afspraak voor het kennismakingsgesprek was zo gemaakt. Het was een goed, gezellig en ontspannen gesprek. Wij wisten direct dat we met Carien in zee zouden gaan voor de verkoop van ons huis.

Haar manier van zaken doen sprak ons zeer aan: positief, helder, afspraak is afspraak, goede adviezen, goede communicatie en de persoonlijke aanpak.

De verkoop van ons huis was in elk opzicht een bijzondere periode. Haar inzet en steun gedurende het hele verkooptraject was in één woord fantastisch.
Carien levert kwaliteit en is betrouwbaar. De twee belangrijkste kenmerken van een goede makelaar!

Verkocht

Veenhof 2542, Wijchen
Veenhof 2542, Wijchen

Verkocht binnen 2 weken

Rian Vugts en Ellen Ridderhof
Van begin tot zelfs na de eigenlijke verkoop zijn we continu op een prettige en deskundige wijze begeleid en geholpen. Geen moeite was Carien te veel en ze nam zelfs afspraken over die nodig waren bij de afwikkeling van bepaalde diensten. Ze gaf duidelijke uitleg en ondersteunde ons bij alle administratieve zaken die nodig waren voor de afhandeling. Dit alles met een zeer persoonlijk touch omdat er bij zo'n verkoop vaak ook veel emotie bij komt.

Verkocht

Steenbakker 11, Beuningen
Steenbakker 11, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Elyane Dickhaut
Carien is een unieke makelaar. Zakelijk en zeer klantvriendelijk, punctueel, integer, zorgvuldig en bezit die vrouwelijke touche waar ik op zoek naar was.
Niet alleen voor de verkopende partij zoals ik, maar zeker ook voor potentiële kopers tijdens bezichtigingen en bij beantwoorden van vragen hierna. 
Dat bleek ook uit de positieve reacties van hen ondanks het teleurstellende mailtje dat ze het niet geworden waren. Hét voorbeeld van een dubbelzijde klantgerichte dienstverlening.

Carien, ga zo door in Zwolle e.o. en blijf vooral jezelf. Je onderscheidt je door je persoonlijkheid, visie en strategie van andere makelaars hierdoor. Succes!

Verkocht

Burgemeester Geradtslaan 1, Beuningen
Burgemeester Geradtslaan 1, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Niek Cober
Carien heeft heel erg geholpen met de verkoop, erg fijn in omgang en professioneel in de verkoop. Ook heeft Carien geholpen met de aankoop van een andere woning door mee te denken en mails door te nemen. Een echte aanrader!

Verkocht

Frankrijkstraat 211, Lent
Frankrijkstraat 211, Lent

Verkocht binnen 2 weken

Boda Jansen en Astrid Hoeboer
Carien is een vakvrouw! Enorm klantgericht! Snelle en deskundige aanpak van zowel de verkoop van ons huis en de aankoop van ons nieuwe huis. Goed advies gegeven bij de bezichtiging. Zij ontzorgt! Heeft korte lijntjes en niets is haar te veel! 
De score is dus eigenlijk een dikke 10 waard! 
Carien nogmaals enorm bedankt voor alles!!!! 

Verkocht

Morgenster 3, Beuningen
Morgenster 3, Beuningen

Verkocht binnen 1 week

Kim van Gent
Carien, je krijgt een tien!;)
Mijn woning aan de Morgenster, is binnen no time verkocht. Nog geen zeven weken na het maken van de foto's, heb ik al de handtekening bij de notaris gezet. Vanaf het begin af aan voelde het goed bij Carien. Geen ' makelaarspraat' , gewoon zoals het is, Een strakke, duidelijke en niet onbelangrijk, haalbare planning zorgde ervoor dat ik super snel mijn woning kon verkopen waarbij Carien mij op de hoogte hield van wat er speelde. Zij is goed bereikbaar en helpt je waar nodig. Buiten een zeer bekwame makelaar, is Carien ook een hele leuke en lieve vrouw! Mocht ik ooit weer verhuizen, dan schakel ik haar zeker weer in!

Verkocht

Kleidonk 19, Beuningen
Kleidonk 19, Beuningen

Verkocht binnen 1 week

Familie van Merwijk-van Kempen
Carien heeft de verkoop van de woning van mijn moeder prima geregeld. Zeer tevreden over. Altijd snel en deskundig overleg, makkelijk bereikbaar. 
Nogmaals hartelijk dank Carien!

Verkocht

Rietdekker 58, Beuningen
Rietdekker 58, Beuningen

Verkocht binnen 4 maanden

Eri Bruisten
Carien is een fijne makelaar met deskundig advies en een goede begeleiding!

Verkocht

Glazenier 11, Beuningen
Glazenier 11, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Mathieu van As
Bent u op zoek naar een persoonlijke en kundige makelaar? Iemand de tijd neemt voor u als verkoper en ook voor de potentiële kopers?
 
Wij hebben Carien leren kennen bij een bezichtiging van een huis waar wij zeer geïnteresseerd in waren. Als verkoopmakelaar nam ze alle tijd voor ons, ze wist veel over het huis te vertellen en had direct ook antwoord op onze vragen. Vragen die ze niet direct kon beantwoorden, werden later op de dag alsnog beantwoord.
 
Toen wij later ons eigen huis wilden verkopen, dachten wij meteen aan Carien. De manier waarop ze ons als potentiële kopers had behandeld, zo wilden wij ook ons huis verkopen. Ook de samenwerking als verkoopmakelaar was heel fijn. Ze nam de tijd, stelde veel vragen om goed geïnformeerd te zijn over het huis en bovenal was ze altijd snel bereikbaar. Tijdens de verkoop hield ze ons zeer gedetailleerd op de hoogte. Een hele persoonlijke en snelle communicatie.
 
De volgende keer zullen wij zeker weer aan Carien denken en wij zouden haar zeker ook aanbevelen aan onze vrienden.

Verkocht

Mijl 30, Beuningen
Mijl 30, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Geert-Jan en Leni Giesberts
Wat een fijne ervaring om met Carien te werken! Vanaf de eerste minuut een goed gevoel. Geen druk uitoefenen om tot zaken te komen en alles behalve een 9 tot 5 mentaliteit: denkt mee, pakt aan, adviseert en assisteert waar wenselijk of nodig.
In het traject zorgde ze voor een goede planning en komt stipt de afspraken na. Daarbij is het prettig dat ze gewoon goed bereikbaar is en je haar altijd zelf aan de telefoon krijgt zonder boodschap achter te laten bij een telefoniste.

Verkocht

Haspel 24, Beuningen
Haspel 24, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Monique en René van Doorn
Wat fijn dat Carien de verkoop van ons huis heeft geregeld! Iemand met gevoel en hart voor de zaak...daarnaast is ze echt een professional die weet wat er nodig is om een verkoop te doen slagen. De lijnen waren zeer kort waardoor er snel overleg kon plaatsvinden.
Wij vonden het zeer prettig dat voor de kopers ook veel aandacht was. Wat de verkoop alleen maar ten goede is gekomen. Dus zoek je iemand die echt betrokken is en het proces fantastisch begeleidt; Carien Makelaardij!

Carien, ontzettend bedankt!
 

Verkocht

Gaard 5, Beuningen
Gaard 5, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Sander Krijnen
Prettige makelaar, intelligent, staat voor fair play, geen ‘mooiprater’. Werkt als éénpitter zelfstandig met een heldere verkoopstrategie en planning. Duidelijke en probleemloze communicatie, ook in onzekere coronatijd en op afstand.
 Was voor ons bijzonder succesvol. Aanbevolen!

Verkocht

Viool 25, Ewijk
Viool 25, Ewijk

Verkocht binnen 2 weken

Jos en Esther Vugts
Carien, bedankt voor je goede hulp en gezelligheid bij de verkoop van ons huis. Je bent een TOP Makelaar!

Verkocht

Koningstraat 31, Beuningen
Koningstraat 31, Beuningen

Verkocht binnen 8 maanden

Gerard en Doret Degen
Carien gaat voor de volle 100%, geeft eerlijke en duidelijke adviezen, is er altijd wanneer je haar nodig hebt en niks is haar teveel. Ze neemt je alles wat mogelijk is uit handen en is zeer bekwaam.
Carien gaf ons gelijk een goed gevoel, we hebben de tijd van verkoop als erg prettig ervaren.
Nogmaals hartelijk bedankt Carien voor alles wat je voor ons hebt gedaan!

Verkocht

Tituslaan 37, Beuningen
Tituslaan 37, Beuningen

Verkocht binnen 4 weken

Roel van Winssen
Carien heeft ons uitstekend geholpen in een heel bijzondere tijd. Mijn ervaringen met makelaars waren eerder niet zo heel positief. Carien werd me aanbevolen door een vriend en dat was een heel goede tip. De persoonlijke, zorgvuldige en prettige manier van werken vielen me vooral op. Het was een stressvolle periode (het begin van de coronacrisis) en dat had ook z’n weerslag op het verkoopproces. Carien heeft ons toen prima geadviseerd en we kijken er tevreden op terug. Van harte aanbevolen als je een hele goede en prettige makelaar zoekt. Ze durft het echt anders te doen op een heel positieve manier.

Verkocht

Leuvensbroek 3525, Nijmegen
Leuvensbroek 3525, Nijmegen

Verkocht binnen 2 weken

Herna Driessen
Ik wilde mijn huis graag verkopen via een klein kantoor, zodat ik geen nummer zou zijn.
Wat ben ik blij dat ik voor Carien heb gekozen!!
Ze is erg hartelijk en deskundig, en had steeds goede adviezen.
Altijd erg behulpzaam, ook bij zaken die eigenlijk niet tot haar ‘takenpakket’ behoren.
Ze was (bijna) altijd bereikbaar, en nam me alle zorgen uit handen.
De vele bezichtigingen heeft ze heel handig na elkaar ingepland, allemaal binnen 1 week.
Omdat er veel belangstellenden waren, heeft ze een inschrijving georganiseerd, waardoor mijn huis zeer snel is verkocht voor een bedrag ruim boven de vraagprijs.
Carien, bedankt voor alles!

Verkocht

Boomvalkstraat 18, Nijmegen
Boomvalkstraat 18, Nijmegen

Verkocht binnen 2 weken

Michell
Carien heeft mijn voormalige appartement op een leuke manier de markt in gebracht. Ook het feit dat Carien zelfstandig opereert is erg prettig, geen kantoren met recepties die er steeds tussen zitten, maar direct onderling contact schakelt prettig en snel. Daarnaast is Carien iemand die hartelijk overkomt wat erg fijn is met de onderlinge communicatie en ze zet zich 100% in om te ontzorgen tijdens het gehele verkoopproces. Carien bedankt voor alles!

Verkocht

Mijl 38, Beuningen
Mijl 38, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Paul en Marian Hendriks
Zeer enthousiast en betrokken persoon, we zijn altijd goed op de hoogte gehouden tijdens álle stappen in het proces. De persoonlijke benadering, de goede adviezen en de manier van samenwerken hebben wij als bijzonder prettig ervaren.

Verkocht

Wilhelminalaan 142, Beuningen
Wilhelminalaan 142, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Teuny en Dik Elings
Als je op zoek bent naar een ervaren, vakkundige en zeer vriendelijke makelaar dan ben je bij Carien Makelaardij aan het juist adres. Zij heeft ons met raad en daad bijgestaan bij de aankoop van onze nieuwe woning en daarna bij de verkoop van ons oude huis. Het hele aan- en verkoopproces is zij zeer actief bezig voor ons als koper / verkoper. Zij is vakkundig, deskundig, betrokken, weet waar ze het over heeft, actief en komt afspraken na. Wij kunnen iedereen die plannen heeft om een woning te kopen / verkopen Carien Makelaardij van harte aanbevelen. 
 

Verkocht

Rode Kruislaan 150, Nijmegen
Rode Kruislaan 150, Nijmegen

Verkocht binnen 2 weken

Ivo Hagemeijer
Carien heeft gedurende het hele verkooptraject alle zaken betreffende de verkoop op een zeer professionele en klantgerichte manier afgehandeld. Je krijgt bij Carien absoluut het idee dat ze het als een uitdaging ziet om op een zeer persoonlijke manier de belangen van de verkoper zo goed mogelijk te behartigen. Ik zal haar dan ook altijd aanraden bij iedereen die op zoek is naar een goede verkoopmakelaar die het belang van de verkoper voor haar eigen belang stelt. Dat is in makelaarsland wel eens anders.

Verkocht

Dijkstraat 8, Weurt
Dijkstraat 8, Weurt

Verkocht binnen 2 weken

Martijn en Myrthe
We hebben de verkoop van ons huis door Carien als zeer prettig ervaren. Er was altijd duidelijke communicatie en er waren goede afspraken. Carien was flexibel in de afspraken bij ons thuis (bijv einde werkdag) en is ook vaak ‘s avonds en in het weekend bereikbaar. Ze neemt alles uit handen waardoor wij weinig vrije dagen op hoefden te nemen. Kortom, een aanrader!

Verkocht

Fagot 2, Ewijk
Fagot 2, Ewijk

Verkocht binnen 1 week

Ton en Claartje de Leeuw
Carien is ons aanbevolen door een aantal bekenden en we zijn daar zeker niet in teleurgesteld. Zij weet van de hoed en de rand en haar deskundigheid heeft er zeker toe bijgedragen dat ons huis in een bijna recordtijd verkocht is. We hebben ook ondervonden dat de verkoop van een huis onder begeleiding van een makelaar heel veel rompslomp voorkomt en Carien heeft dat laten zien. Zij bewaakt ook de voortgang van dit proces en we zijn haar dan ook bijzonder dankbaar. 
Carien, Bedankt!!!

Verkocht

Claudiuslaan 81, Beuningen
Claudiuslaan 81, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Manfred en Willemijn Markhorst
Carien is betrokken en zeer zorgvuldig. Zij komt stipt alle afspraken na en geeft uitstekende adviezen, met goed onderbouwde feedback. Een vakvrouw die heel veel werk uit handen neemt! Blij dat de verkoop van ons huis door haar is begeleid.

Verkocht

Dukaatstraat 28, Nijmegen
Dukaatstraat 28, Nijmegen

Verkocht binnen 2 weken

Réan en Elise
Wanneer je je woning verkoopt, verkoop je geen huis, maar je thuis. Een stukje van jezelf en in ons geval onze gezinshistorie. Om deze reden wilden we geen groot kantoor, maar een makelaar met een persoonlijke benadering, en via een bezichtiging van een ander huis kwamen we in contact met Carien. Dit contact was dermate prettig, dat we haar graag als verkopende makelaar wilden hebben.

Niet alleen de persoonlijke benadering en de prettige wijze van communiceren gedurende de verkoop, maar ook de grondigheid waarmee Carien te werk is gegaan zorgt ervoor dat we Carien van harte kunnen aanraden als verkopende makelaar.

Verkocht

Jonkerstraat 85, Weurt
Jonkerstraat 85, Weurt

Verkocht binnen 2 weken

Dirk Zeeman
Carien is heel transparant, deskundig, houdt zich precies aan de afspraken, geeft goed advies, zowel wat betreft styling van het huis als alle financiële aangelegenheden. Bovendien is ze heel prettig in contact. Kortom ik ben zeer tevreden over het hele verloop van de verkoop van mijn huis kort geleden en kan haar ten zeerste aanraden!

Verkocht

Mulder 26, Beuningen
Mulder 26, Beuningen

Verkocht binnen 3 weken

Arjen en Wilma Klem
Mede dankzij jou is dat bij ons nu het geval. Dank je wel voor alles, je bent een Top Makelaar!

Verkocht

Snoekgracht 22, Beuningen
Snoekgracht 22, Beuningen

Verkocht binnen 4 maanden

Martijn en Esther
Carien was precies wat wij nodig hadden; duidelijk, verstand van zaken en zonder oordeel. Carien gaf ons gelijk een gerust gevoel; ze nam alles rondom de verkoop geheel uit handen en bereidde ons stapje voor stapje voor. Fantastisch!

Verkocht

Malvert 6555, Nijmegen
Malvert 6555, Nijmegen

Verkocht binnen 1 week

Sonja Tettero
Duidelijk in wat ze wil en kan voor je, duidelijk plaatjes vooraf over de kosten, goede communicatie en afstemming. Een plezier om met een makelaar te kunnen samenwerken die liefde voor haar vak, dus mensen, combineert met ervaring en vakmanschap!

Verkocht

Bredestraat 156, Nijmegen
Bredestraat 156, Nijmegen

Verkocht binnen 2 weken

Familie van Merwijk
Toen we besloten om gebruik te maken van een makelaar, waren wij nogal sceptisch over de diensten van makelaars. Dit had te maken met het niet geheel nakomen van de onderling afgesproken afspraken van een makelaar in het verleden. We hebben daarom Carien uitgenodigd voor een informatief gesprek, de verzorgde internet site goed bekeken, en haar uitvoerig bevraagd over de diensten van de makelaardij. Voor dit gesprek nam ze ruim de tijd om ons uitvoerig te woord te staan en onze kritische vragen te beantwoorden. Ook gaf ze duidelijk aan dat ze een reëel en eerlijk beeld van het huis wou krijgen, waarin ze alle relevante gegevens over het huis mee zou meenemen. Na akkoord van ons heeft ze zich dan ook uitvoerig verdiept in alle gegevens, zoals kadaster, bestemmingsplan, erftoegang, asbest, enz., enz. en vanuit de gegevens een reële waardebepaling gedaan in deze tijd van een overspannen huizenmarkt. Ook hebben we een groepsapp aangemaakt voor adhoc berichten en communicatie. Goede communicatie is essentieel voor een goede verstandhouding. We hebben van de groepsapp veelvuldig gebruik gemaakt, ook in de weekenden heeft Carien altijd adequaat gereageerd. Ze heeft de geïnteresseerde kopers goed begeleid, na bezichtiging ons altijd een update gegeven en ons veel werk uit handen genomen. Indien ze een enkele vraag van ons niet meteen kon beantwoorden heeft ze de vraag doorgespeeld naar haar beroepsvereniging of naar een notaris, zodat wij altijd een informatief antwoord kregen. Na een spoedige verkoop is alles goed en correct afgerond. We zijn Carien dankbaar voor haar persoonlijke, correcte en adequate inzet met een menselijke factor.  

Verkocht

Roskam 10, Beuningen
Roskam 10, Beuningen

Verkocht binnen 1 week

Bert en Jacqueline van Oss
Wat een goede keuze hebben wij gemaakt om voor Carien te kiezen. Ze is heel hartelijk warm en zeer behulpzaam. Ze denkt met je mee en geeft super advies. Door Carien haar inzet is ons huis binnen een week gekocht. Boven verwachting snel en naar onze tevredenheid. Ze staat tot het eind voor je klaar en je kunt met alle vragen bij haar terecht. En Carien lost het voor je op. Ons advies is : wil je je huis verkopen, kies voor Carien Makelaardij en je weet dat je verzekerd bent van een vrouw met hart voor haar werk.

Verkocht

Schacht 41, Beuningen
Schacht 41, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Theo Smeets
Carien is een echte vakvrouw in haar werk.
Ze regelt alles en is altijd bereikbaar.
Ze geeft je meteen een gevoel voor een goede samenwerking.
Ik kan haar echt aanbevelen voor iemand die zijn huis nog wil verkopen.
De wijze waarop ze de verkoop regelt met de vele bezichtigingen en de diverse potentiële kopers een bod laat uitbrengen, doet ze uitstekend. Tevens heeft ze me steeds op de hoogte gehouden van alles.
Ze krijgt van mij een 10 met een griffel.

Verkocht

Obelisk 19, Beuningen
Obelisk 19, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Janneke Kraan
Carien heeft ons huis verkocht. Ze is erg betrokken en begaan bij alles. Ze is deskundig, betrouwbaar, duidelijk en geeft goed advies. Ze regelt de zaken zoals ze dat afspreekt. Erg fijn in contact! Aan te raden dus ;)

Verkocht

Schacht 47, Beuningen
Schacht 47, Beuningen

Verkocht binnen 3 weken

Bericht van de kopers
Een regelrechte aanbeveling. Wij hebben als koper te maken gehad met Carien. Carien weet precies waar het om gaat en zorgt dat koper en verkoper beiden een goed gevoel hebben. Carien: je bent een enorme fijne vrouw. Bedankt voor alles.

Verkocht

Schacht 45, Beuningen
Schacht 45, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Luc Hattink en Kitty Michels
Door Carien haar persoonlijke aanpak van begin tot eind is het verkopen van ons huis prettig en vlot verlopen. 

Verkocht

Viermorgen 27, Beuningen
Viermorgen 27, Beuningen

Verkocht binnen 2 maanden

Fred en Christa
We zijn zeer tevreden over de keuze van Carien Makelaardij. 

Betrokkenheid , goede samenwerking en altijd de gewenste terugkoppeling. Het gaf ons veel vertrouwen om samen met Carien ons huis te verkopen.

Carien , hartelijk dank voor de goede begeleiding in dit traject!

Verkocht

Poldervaart 36, Beuningen
Poldervaart 36, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Paul en Monica
Carien heeft ons goed geholpen! Eerst met de taxatie van het nieuwe huis en daarna met de verkoop van ons huis aan de Poldervaart. Ze werkt adequaat, vlot en zorgvuldig. Daarnaast is ze goed bereikbaar, ook buiten kantooruren. Ze denkt mee en adviseert. Daarbij is ze heel prettig en professioneel. Kortom, wij raden Carien als makelaar van harte aan! 

Verkocht

Tichelaar 12, Beuningen
Tichelaar 12, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Jan Janssen
In het eerste gesprek met Carien voelde ik direct vertrouwen dat zij mijn huis zal verkopen. Ze was enthousiast, kende mijn situatie en gaf aan mij heel graag te willen helpen. En hoe!! Ze ging direct aan de slag. Binnen 2 weken kwam de woning online. De foto's waren duidelijk, de begeleidende tekst was zeer duidelijk en de 3D plattegrond gaf een goed beeld van mijn woning. Daarna binnen 2 weken een aantal bezichtigingen gepland. Carien nam altijd direct contact met me op wanneer er iets gebeurde. Erg prettig. Uiteindelijk kwam er een bod en ook hier heeft Carien snel gehandeld. In de periode tussen het tekenen van de voorlopige koopakte en de sleuteloverdracht bleef Carien contact houden met me. Hierdoor altijd vertrouwen gehouden dat het goed zou komen. Kortom een TOPMAKELAAR!!!

Verkocht

Valerianuslaan 36, Beuningen
Valerianuslaan 36, Beuningen

Verkocht binnen 3 weken

René en Manon
Professioneel, persoonlijk en geduldig!
In de afgelopen 5 jaar heeft Carien ons persoonlijke proces gevolgd en geduldig begeleid.
Ze begreep volledig dat we ons oude huis niet zo maar in wilden ruilen voor een ander huis.
Sterker nog, ze gaf in die periode soms ook eerlijk aan wat mogelijk een min-punt zou kunnen zijn aan een potentieel nieuw huis.
Al die tijd kreeg ze steeds beter door wat wij zouden willen en bleef ze geduldig, temeer daar er soms wel een jaar overheen ging voor we weer eens haar hulp inschakelden om een huis te gaan bezichtigen of soms een bod plaatsen.
Nu we eindelijk een ander huis hebben gevonden wat alles in zich heeft wat wij wilden, kunnen wij niet anders zeggen dat je met een makelaar als Carien goed ondersteund en begeleid wordt. 
Haar motto: "Ik wil het Beste voor jullie." is wat ons betreft helemaal waar!

Verkocht

Strijdbijl 1, Beuningen
Strijdbijl 1, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Familie Stienstra
Wij zijn erg tevreden en blij met de keuze om Carien Makelaardij in te zetten voor de verkoop van ons huis.

De betrokkenheid, de samenwerking, mens tot mens, kwaliteit, het was erg fijn, Carien bedankt! Wij kunnen oprecht zeggen dat Carien Makelaardij een professioneel warm welkom toevoegt rondom het verkopen van je huis. 

Verkocht

Strijdbijl 3, Beuningen
Strijdbijl 3, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Bert en Tatiana Zwalve
Carien is iemand die je persoonlijk benadert en veel energie in het ontzorgen steekt. Ondanks dat wij in het buitenland wonen, is alles heel soepel verlopen en zonder obstakels afgehandeld. De foto's van de woning zijn erg mooi geworden en hebben de positieve dingen van de woning naar voren gebracht. De afspraken met de potentiële kopers zijn soepel verlopen en altijd begeleid door Carien zelf. Email en telefonische communicatie gingen heel goed en duidelijk.

Verkocht

Are 34, Beuningen
Are 34, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Ad en Janny
Persoonlijk met goede communicatie via diverse media. Houd je altijd op de hoogte. Luistert en geeft goede feedback in adviezen. Informatief in haar werkwijze en duidelijk over de mogelijkheden die zij biedt, maar ook over de hoogte van de courtage. Zet duidelijke lijnen uit en kan dit sturend uitvoeren. Kritisch in het totale proces. Doelstelling gericht. Maar bovenal een zeer prettig mens om mee samen te werken. Dit alles op basis van gedegen kennis en ervaring in de makelaardij. Bij ons zowel aankoop/verkoop makelaar.) Zeer aan te bevelen !!!!!!!!!!

Verkocht

Groene Heuvels 98, Ewijk
Groene Heuvels 98, Ewijk

Verkocht binnen 6 weken

Frank en Lies de Raadt
Binnen 4 maanden heeft Carien onze twee recreatiewoningen verkocht. Na de 1e afspraak in het bewuste pand , wilde ze speciaal terugkomen om met zonnig weer de foto’s te maken. Die zonnige foto’s kwamen op haar website en op Funda.
 Mede door haar vriendelijke en persoonlijke begeleiding is het allemaal snel gegaan.
 We werden steeds goed op de hoogte gehouden als er bezichtigingen waren, dat gaf een vertrouwd gevoel.
 
Carien bedankt voor je begeleiding! Helaas aan alles komt een eind! :-)
 Een hartelijke groet uit het altijd zonnige Badhoevedorp! 

Verkocht

Aubadestraat 50, Nijmegen
Aubadestraat 50, Nijmegen

Verkocht binnen 1 week

Boda Jansen
Na onze kennismaking was de keuze voor Carien snel gemaakt. Het voelde direct ontspannen en vertrouwelijk. Carien is ontzettend prettig in de omgang, denkt over alles met je mee en houdt het lijntje kort. Zij is deskundig, persoonlijk en heeft een enorme passie voor haar vak. Carien heeft de verkoop van mijn appartement heel goed begeleid en binnen 1 week was deze verkocht! Ik dank Carien hartelijk voor alle goede zorgen, het is een echte vakvrouw en ik beveel haar oprecht iedereen aan!

Verkocht

Nijenkamp 2, Druten
Nijenkamp 2, Druten

Verkocht binnen 9 maanden

Wim Schreurs en Carmen Aalbers
Carien makelaardij heeft voor ons het hele verkooptraject verzorgd: afspraken inplannen met kijkers, rondleiden van de kijkers en onderhandelen. Carien heeft ons goed geadviseerd over de presentatie van ons huis, koopprijs en timing, neemt de tijd voor overleg en is ook zorgvuldig naar de kopers toe. Kijkers die niets meer laten horen belt ze op. Ze controleert de contracten, en zorgt voor de stukken. Daar zijn we erg tevreden over. Ons huis is op tijd verkocht en voor een goede prijs. Carien is spontaan, hartelijk en betrouwbaar. Het contact met haar is prettig en persoonlijk. We hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen. 

Verkocht

Zellersacker 2016, Nijmegen
Zellersacker 2016, Nijmegen

Verkocht binnen 3 maanden

Francois
Als makelaar is Carien van Carien makelaardij een fijn persoon om mee te werken.
Duidelijk en rustig als het nodig is. En doortastend op het juiste moment. Ze informeert je over de mogelijkheden en onmogelijkheden en houdt je regelmatig op de hoogte. Ze zoekt dingen uit zonder dat je dat hoeft te vragen. Ik zou zo mijn volgende huis ook door haar laten verkopen!

Verkocht

Fazantlaan 59, Beuningen Gld
Fazantlaan 59, Beuningen Gld

Verkocht binnen 1 week

Nanneke en Hedzerd
De keuze voor Carien was een logische voor ons. Zij werd ons van harte aanbevolen door onze hypotheekadviseur.
Carien is een makelaar die de tijd neemt. Voor de kennismaking, de rondleidingen, de onderhandelingen en het traject daarna.
Het contact met haar is altijd laagdrempelig, via mail, telefoon en app is zij ook buiten kantoortijden te bereiken.
Zij is iemand die van eerlijkheid houdt, hierdoor wisten zowel wij als de kopers waar we aan toe waren.
Dat ons huis binnen een week verkocht was hadden wij niet verwacht maar, wat een mooi resultaat!

Verkocht

Eikenpark 7, Beuningen Gld
Eikenpark 7, Beuningen Gld

Verkocht binnen 11 maanden

Jasper en Lisette
Toen wij ons huis te koop wilde zetten kregen we advies van onze buren om naar Carien te gaan.
Wat wij heel fijn vonden is dat Carien heel laagdrempelig bereikbaar is, ook buiten kantooruren. Staat open voor vragen en denkt mee.
Wij zouden Carien zeker bij anderen aanraden.

Verkocht

Ratelwacht 4, Beuningen Gld
Ratelwacht 4, Beuningen Gld

Verkocht binnen 2 weken

Erik en Daisy Laros
De keuze voor Carien Makelaardij was snel gemaakt. Carien is erg prettig in de omgang en houdt het lijntje kort. Ze is altijd te benaderen via telefoon, WhatsApp of mail en er volgt heel snel een reactie. Op de eerste dag van de bezichtigingen kregen wij al een bod. Carien heeft ons uitstekend geïnformeerd en begeleid in het proces. Dezelfde dag nog zijn we eruit gekomen met de koper. Daarna werden wij keurig op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Regelmatig informeerde Carien of alles helder was en of ze ons nog ergens mee kon helpen. Wij zijn heel tevreden over Carien Makelaardij en raden haar zeer zeker aan!

Verkocht

Sluiskamp 3023, Wijchen
Sluiskamp 3023, Wijchen

Verkocht binnen 1 week

Edwin Awater
Toen wij besloten om ons huis te gaan verkopen, gingen we op zoek naar een professionele verkoopmakelaar. Al snel kwamen we uit bij Carien Makelaardij uit Beuningen. Na het eerste gesprek hadden we direct vertrouwen in het slagen van de verkoopopdracht. Na de intake en een mooie fotosessie stond ons huis al snel te koop op Funda.
Geheel boven onze verwachting bleek ons huis een dikke week later verkocht! De enorme belangstelling van geïnteresseerden werd door de makelaar uitstekend gemanaged.
Kortom, wij zijn zeer tevreden over deze makelaar waarbij woorden als prettig in omgang, doortastend, transparant en afspraak is afspraak er uit springen.

Verkocht

Kleidonk 26, Beuningen
Kleidonk 26, Beuningen

Verkocht binnen 4 maanden

Gerard en Carla Kuipers
Carien, bedankt voor de goede begeleiding van zowel de verkoop van onze woning als ook bij de aankoop van onze nieuwe woning!

Carien is altijd bereikbaar, eerlijk en betrouwbaar en zij heeft zich voor 100% voor ons ingezet. Voor de bezichtigingen neemt zij altijd ruim de tijd om de woning te laten zien en ze geeft meteen daarna reactie hoe de bezichtigingen gegaan zijn.
Zelfs bij moeilijke beslissingen en lastige onderhandelingen hebben wij altijd goede en eerlijke adviezen gekregen. Carien heeft vanaf het begin van het proces tot en met de notaris altijd goed geholpen.

Als je een goede makelaar zoekt die tijd voor je heeft en op een vriendelijke en persoonlijke werkwijze de verkoop of aankoop van je woning regelt, dan raden wij Carien Makelaardij van harte aan.

Verkocht

Aalsterveld 16, Beuningen Gld
Aalsterveld 16, Beuningen Gld

Verkocht binnen 2 weken

Marloes Schreurs en Rowdy Braun
De kwaliteit van dienstverlening van Carien Makelaardij is heel hoog. Carien weet precies hoe de woningmarkt in elkaar steekt en is goed op de hoogte wat huizen kunnen opbrengen. Daarnaast hebben we de wijze waarop Carien ons geadviseerd heeft tijdens het proces erg gewaardeerd. Ze is duidelijk in haar advies en ook heel attent. Ze heeft ons voortdurend op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen, ook buiten kantoortijden. Daarnaast heeft ze onze belangen heel goed behartigd, waardoor we met een gerust hart bepaalde keuzes hebben kunnen maken.

Verkocht

Wilhelminalaan 144, Beuningen
Wilhelminalaan 144, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Simone en Jeroen
Wat zijn we tevreden over de accurate, plezierige en betrokken wijze waarop onze woningverkoop is verlopen. We hebben Carien leren kennen als een toegankelijke vrouw die haar vak verstaat, ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. De communicatie was voortreffelijk zodat we de hele verkoop met een gerust hart aan haar hebben overgelaten. De zorgvuldig gekozen teksten, de waarheidsgetrouwe en prachtige fotoreportage, een nauwlettende en snelle terugkoppeling na bezichtigingen, professionele en prettige rol bij de prijsonderhandelingen, contractuele aspecten werden volledig voorbereid; alles verliep in goed overleg, gestructureerd en zorgvuldig. We kunnen Carien van harte aanbevelen!

Verkocht

Karekietstraat 12, Wijchen
Karekietstraat 12, Wijchen

Verkocht binnen 2 weken

Bart Roelofs
Ons kennismakingsgesprek met Carien was erg plezierig. Carien helpt en denkt goed mee over de beste verkoopmethode van de woning. Verder is Carien erg betrokken, makkelijk (Whatsapp) en bijna altijd bereikbaar (niet alleen binnen kantoortijden) en begeleidt ze het gehele verkoopproces. 
Carien, heel erg bedankt voor al je hulp en advies bij de verkoop van onze woning en wij zullen je zeker aanbevelen!

Verkocht

Leemdonk 7, Beuningen
Leemdonk 7, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Gerrie en Jolanda Jeukens
Met heel veel plezier kijken wij terug op onze fijne samenwerking! Carien, jij bent er voor in de wieg gelegd! Top!
Onze dank is groot!

Verkocht

Burgemeester Overmarsstraat 9, Ewijk
Burgemeester Overmarsstraat 9, Ewijk

Verkocht binnen 2 maanden

Bennie en Diana Vink
Bedankt Carien voor je enthousiasme en toewijding tijdens de verkoop van onze woning. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. 

Verkocht

Nettenknoper 4, Beuningen
Nettenknoper 4, Beuningen

Verkocht binnen 3 maanden

Josta van Maassen
Ik heb mijn huis verkocht via Carien, haar enthousiasme en vriendelijke uitstraling maakten mij ook enthousiast. De communicatie verliep heel erg goed want ze staat altijd voor je klaar welke vraag je ook hebt. Omdat het zo beviel hebben, we haar ook als aankoopmakelaar gevraagd. En met succes heeft ze ons droomhuis weten te bemachtigen voor ons. Door haar directe aanpak en communicatie was ons bod vrijwel direct geaccepteerd. We kregen ook goed advies tijdens kopen en verkopen ook al ging het niet over een van de woningen.  Kortom Carien is een topper en ik zal haar zeker aanbevelen.

Verkocht

Wethouder Loeffenstraat 16, Ewijk
Wethouder Loeffenstraat 16, Ewijk

Verkocht binnen 2 weken

Janneke en Maicel Spin
Deskundig, persoonlijk en stipt. Deze woorden omschrijven Carien. Een fijn persoon in de omgang en met verstand van zaken. Carien heeft ons geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. Ze heeft het huis bezichtigd, ons geadviseerd, onderhandelingen gevoerd en YES! het huis is van ons! Daarna was het tijd om ons huis snel te verkopen: De presentatie van onze woning op Funda zag er heel erg verzorgd uit. Carien heeft mooie wervende teksten geschreven en de foto's gaven een heel goed beeld van ons huis. Tijdens het hele verkoopproces heeft ze ons voortdurend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. De bezichtigingen plant ze slim vlak na elkaar en geeft de kijkers de tijd om rustig alles te bekijken. Na 14 bezichtigingen en flink onderhandelen is onze woning binnen 2 weken verkocht! Ze houdt contact met de kopers, makelaar en notaris, we hadden er geen omkijken naar.

Verkocht

Rietdekker 8, Beuningen
Rietdekker 8, Beuningen

Verkocht binnen 1 week

Koen en Marieke van Kerkhoff
In een voor ons spannende tijd met een zwangere buik, hebben wij ons huis verkocht en een ander huis gekocht. Via via hoorden wij van Carien en bij het eerste gesprek was de klik en het vertrouwen er direct. Carien is professioneel, duidelijk en bevlogen, maar wel met een persoonlijke aanpak die ons erg aansprak. Door haar kundigheid, snelle en flexibele handelen en de mooie foto's van ons huis, is ons huis binnen een week verkocht. Omdat wij een groot vertrouwen in Carien hadden, hebben we haar ook als aankoopmakelaar gevraagd. Carien heeft ons uiteindelijk geholpen aan onze huidige woning, waar wij heel blij mee zijn. Hierbij heeft zij ons geadviseerd, meegedacht en onderhandeld, waarvan zij ons continu op de hoogte hield. 

Carien, bedankt voor je professionele handelen, je flexibiliteit, je stiptheid en vooral voor je open en persoonlijke aanpak. Wij raden je zeker aan bij anderen. 

Groetjes, 
Koen en Marieke van Kerkhoff

Verkocht

Sima 4, Beuningen
Sima 4, Beuningen

Verkocht binnen 1 week

Ineke Coppes
Enkele maanden geleden heb ik ervoor gekozen om met Carien van Carien Makelaardij in zee te gaan i.v.m. de verkoop van mijn woning.
Mijn ervaring in een notendop: Carien is bevlogen, oprecht, belangstellend, enthousiast en heel meelevend met de client gedurende het hele proces.

Verkocht

Snoekgracht 25, Beuningen
Snoekgracht 25, Beuningen

Verkocht binnen 4 maanden

Arjan en Henny Bergman
De beslissing genomen: we gaan ons huis verkopen …
 
Sommige dingen doe je te weinig om helemaal zelf te doen. Dus zijn we op zoek gegaan naar een verkoopmakelaar. Carien valt dan in het oriënterende gesprek direct op door haar persoonlijke benadering: je voelt je niet één van de velen.
Kent u dat? Als de opdracht is gegund, is de aandacht meteen een stuk minder? Niet bij Carien! Vanaf het eerste moment met volle inzet op zoek naar verschillende wegen om het huis op de juiste manier onder de aandacht te brengen. Goede wervende teksten, mooie foto’s (ook als dat nog een keer moet door betere zon, mooiere tuin, opgeruimder huis), drone-opnames, facebook-berichten, alles klopt gewoon.
 
Een belletje, Carien rijdt nog even langs en onder het genot van koffie (met echte koffiemelk, geen poeder) het plan bepalen als er concrete interesse is. Maar ook om de twijfels over vraagprijs, termijnen, en alles waar je bij de verkoop tegenaan loopt, te bespreken.
Voor de potentiële koper een zeer prettige gesprekspartner, concreet, duidelijk, in gesprek blijven, respect voor de situatie van de ander, maken dat het op hele korte termijn tot een verkoop komt!
 
Dank je wel Carien! Jou als aankoopmakelaar voor ons nieuwe huis uitkiezen was een logische vervolgstap, gaat ook weer goedkomen. In de zoektocht naar ons nieuwe huis al diverse (verkoop)makelaars ontmoet, telkens weer bevestiging: wij hebben een goede keus gemaakt!

Verkocht

Nettenknoper 17, Beuningen
Nettenknoper 17, Beuningen

Verkocht binnen 1 week

Lieske en Chris Baron
Je huis verkopen is niet niks en we zagen er best wel even tegenop. We hadden van kennissen gehoord dat zij erg prettig door Carien waren geholpen en hebben toen een vrijblijvend advies gesprek met haar aangevraagd. We waren meteen onder de indruk van de positieve benadering van Carien, het heldere verhaal en het vertrouwen dat ze uitstraalde. We zijn erg blij dat we voor haar hebben gekozen zowel voor de verkoop van ons huis als voor de aankoop van ons nieuwe huis. Carien is goed bereikbaar, reageert altijd snel, is behulpzaam en denkt aan alle details. Moesten we het overdoen dan zouden we meteen weer voor Carien kiezen, zo’n persoonlijke maar toch ook professionele aanpak als die van haar zie je helaas niet vaak.

Verkocht

Leerlooier 8, Beuningen
Leerlooier 8, Beuningen

Verkocht binnen 1 week

Dennis Elbers en Hilde Kersten
Het beste besluit was om samen met Carien ons huis te verkopen! 
We hebben een heel prettige samenwerking ervaren. Carien is authentiek en meegaand en ze heeft het vermogen om iedereen snel op zijn/haar gemak te laten voelen. 
Lieve Carien nogmaals heel erg bedankt voor alles! 

Groetjes van Dennis en Hilde

Verkocht

Mariënweerd 2, Weurt
Mariënweerd 2, Weurt

Verkocht binnen 8 maanden

Yvonne Janssen
Vanaf het eerste moment dat Carien bij mij thuis kwam om mij te adviseren over de verkoop van mijn woning had ik er een goed gevoel over, ik vond het fijn dat werkelijk alles uit mijn handen werd genomen. Heerlijk dat ik zelf nergens aan heb hoeven denken .
Zelfs toen ik op zoek ging naar een nieuw onderkomen, heeft Carien mij verschillende adviezen gegeven waar ik veel van opgestoken heb. Kortom een fijne makelaar die absoluut doet wat zij belooft !

Verkocht

Slinger 73, Beuningen
Slinger 73, Beuningen

Verkocht binnen 3 weken

Timothy en Annemarie Dekker
Ons huis is verkocht door Carien. Zij is erg betrokken, warm en deskundig! Het contact met haar verliep erg prettig, altijd stond zij voor ons klaar via whats-app, telefoon en natuurlijk face-to-face wanneer we vragen hadden. Ze reageert en schakelt super snel, ze houd zich aan gemaakte afspraken en veel meer dan dat! Zij was ook onze aankoopmakelaar, ook dit verliep fantastisch dank zij haar. Wij konden ons droomhuis kopen onder voorbehoud van verkoop eigen woning. We hadden niet gedacht dat onze woning aan de Slinger binnen 3 weken verkocht zou zijn. Carien heeft oog voor detail, foto's waren erg mooi, goeie folder, handig gebruik gemaakt van social media. De bezichtigingen verliepen heel erg prettig dank zij haar, zij nam de tijd voor aspirant kopers, levelt en stemt goed af. Zij is erg deskundig. Wij hebben verschillende mensen Carien aangeraden en hebben daarom één advies; zoekt u een makelaar voor verkoop of aankoop woning dan is Carien de beste keuze. Dank zij haar kijken we fijn terug op een bijzondere spannende en leuke tijd. Dank je wel Carien voor alles!

Verkocht

Eikenpark 5, Beuningen
Eikenpark 5, Beuningen

Verkocht binnen 5 weken

Danny Manie
Ik heb mijn huis verkocht via Carien omdat ze een zeer vriendelijke en betrokken makelaar is die weet waar ze het over heeft en die haar afspraken nakomt. Geen vraag is te lastig en ze houdt je overal van op de hoogte. Ook bij de aankoop van onze nieuwe woning heeft ze het allemaal super goed aangepakt van bezichtiging, bieding tot aan de notaris! Mochten we in de toekomst plannen hebben om weer te gaan verhuizen, dan nemen we zeker weer Carien.

Verkocht

Sima 27, Beuningen
Sima 27, Beuningen

Verkocht binnen 4 maanden

Jaap en Karin Kamps-Nederveld
Carien heeft ons perfect geholpen met de verkoop van ons huis. Helder communicatie en deskundige adviezen waren erg prettig om mee samen te werken. De bezichtigingen zijn keurig uitgevoerd en de woning is binnen een mooie termijn verkocht.

Verkocht

Ratelwacht 51, Beuningen
Ratelwacht 51, Beuningen

Verkocht binnen 3 weken

Jose Scheel en Hans Hermsen
Wij hebben Carien gekozen vanwege haar persoonlijke benadering. Ze vroeg naar ons en onze woonbeleving en door goed te luisteren kon ze uitstekend de mooie kanten van ons huis en omgeving benadrukken tijdens de bezichtigingen. Op de website stonden heldere foto's en een goede tekst en we kwamen gezamenlijk tot een scherpe vraagprijs. Haar werkwijze gaf ons een goed gevoel; ze zorgde voor ons, onze huisdieren, ons huis en had oog voor de zakelijke kant. De kracht van Carien is dat ze de behoefte van de kopende partij ziet en daar goed op inspeelt zonder overdreven te zijn; haar betrokkenheid is echt! Zij is bijvoorbeeld een rondje gaan lopen door de wijk met de kopende partij waardoor er een totaalbeleving ontstaat. Door het samenspel tussen Carien als makelaar en onze eigen inbreng is ons huis tot onze totale verrassing binnen drie weken verkocht en hebben we bijna de volledige vraagprijs gekregen na onderhandeling door Carien. Het heeft ons rust gegeven dat wij altijd aan haar raad konden vragen in dit proces en niets was haar teveel. Een vakvrouw!

Verkocht

Glazenier 13, Beuningen
Glazenier 13, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Remi en Marina Hartel
Carien werd ons aangeraden door goede vrienden. Vanaf het eerste orienterende telefoontje tot het ondertekenen van de akte bij de notaris hebben we een goed gevoel bij haar gehad. Carien is uiterst betrouwbaar, zeer gedreven en professioneel tot in elk detail. Ze is toegankelijk, beantwoordt vragen vrijwel direct en gaat tot het uiterste om een passend advies te geven. Met een jong gezin was het belangrijk dat we de ver- en aankoop zoveel mogelijk uit konden besteden en dat heeft Carien meer dan goed opgepakt. Sinds we haar kennen, hebben we haar aan iedereen aangeraden die een makelaar zoekt!

Verkocht

Ireneplantsoen 11, Ewijk
Ireneplantsoen 11, Ewijk

Verkocht binnen 7 maanden

Dennis en Danielle Hoogendoorn
Carien, bedankt voor de verkoop van ons huis! Eindelijk een makelaar die begrijpt dat je geen nummer bent. Carien heeft passie voor haar vak en passie voor mensen. En juist deze combinatie maakt haar uniek. Ze is een fijne, betrokken makelaar. Staat altijd voor je klaar met advies, luistert goed en is altijd bereikbaar. Ook 's avonds en in het weekend. Carien is oprecht en betrokken, wat ook veel vertrouwen geeft aan potentiele kopers.
Zoek je een makelaar die echt zijn best voor je doet? Wij kunnen Carien van harte aanbevelen aan iedereen die een huis wil kopen of verkopen.

Verkocht

Homberg 2519, Wijchen
Homberg 2519, Wijchen

Verkocht binnen 3 maanden

Angelique en Carla Wiegers
Carien, bedankt voor alles! Het is niet niks als je als kinderen het appartement van je moeder moet verkopen. Zonder jouw kundigheid en steun hadden we het nooit zo snel verkocht. Vandaag was de overdracht bij de notaris, het is goed zo!

Verkocht

Burgemeester Geradtslaan 64, Beuningen
Burgemeester Geradtslaan 64, Beuningen

Verkocht in 3 maanden

Mike Tromp en Karin Egging
We hebben het als ontzettend prettig ervaren om ons huis met Carien te verkopen. Carien heeft echt hart voor haar werk. Dat zagen wij in alles terug: persoonlijk contact, prachtige foto's, grote mate van betrokkenheid, altijd klaar staan voor advies, zelfs op zondagen bezichtigingen kunnen plannen, snelle handelen, zeer zorgvuldig op de hoogte houden van de verkoper en zo kunnen we nog wel even doorgaan. 
Carien heeft ons ook geholpen bij het kopen van een nieuwe woning en ook daarover zijn wij zeer tevreden, ook hierbij geldt: wat een betrokkenheid!
Carien, wij willen jou heel erg bedanken voor al je hulp. Wij hebben het verkopen van ons huis, vooral dankzij jou, als heel leuk ervaren. Wij raden iedereen Carien Makelaardij aan bij de  verkoop en/of koop van een woning.

Verkocht

Lagunesingel 80, Beuningen
Lagunesingel 80, Beuningen

Verkocht binnen 4 weken

Lotte Berendsen en Bert Jan Wezeman
Wij hebben Carien gekozen uit drie makelaars omdat haar aanpak ons het meeste aansprak. Ze heeft een enorme passie voor het vak en wil graag goed werk leveren. En dat doet ze! Carien is goed bereikbaar en zeer flexibel met het inplannen van bezichtigingen. Ze heeft ons huis in 3,5 week verkocht mede dankzij mooie foto's op Funda. We hebben na het eerste bod samen een plan van aanpak bedacht en dat heeft gewerkt. Wij raden Carien zeker aan bij iedereen die een makelaar zoekt.

Verkocht

De Lingert 5126, Wijchen
De Lingert 5126, Wijchen

Verkocht binnen 2 weken

Verkocht

Vizier 3, Beuningen
Vizier 3, Beuningen

Verkocht binnen 4 weken

Heidi Schuilenburg en Ron Grisel
Carien is een bekwame, gedreven en energieke makelaar. Daarbij gewoon een leuk mens! Ze kan huizen goed in de markt zetten en snel verkopen! Zeker aan te raden bij familie en vrienden!

Verkocht

Pater van Boxtelweg 13, Ewijk
Pater van Boxtelweg 13, Ewijk

Verkocht binnen 4 weken

Ron en Ingrid van Dijk
Naast de deskundigheid hebben wij met name de service-gerichtheid en de persoonlijke, maar professionele, aanpak van Carien als zeer positief ervaren. Ze was altijd bereikbaar voor de gekste vragen of overleg. Carien heeft ons goed geadviseerd en veel werk uit handen genomen. Ze hield ons goed op de hoogte van geplande bezichtigingen en ontwikkelingen en ook verliep de contractuele afhandeling zeer voorspoedig. Ons huis was snel verkocht, waardoor wij ons droomhuis konden aankopen. Bedankt voor de goede zorgen Carien!

Verkocht

Pompenmaker 9, Beuningen
Pompenmaker 9, Beuningen

Verkocht binnen 4 maanden

Richard Janssen
We hadden eigenlijk al langer in de planning om mijn huis te verkopen zodat we eindelijk konden gaan samenwonen. Maar we waren er nog niet uit of we het zelf eerst zouden proberen of via welke makelaar..... Tot onze aandacht werd getrokken door diverse berichten van Carien op Facebook en de bijbehorende reacties. Dus toch maar een telefoontje gedaan en een afspraak gemaakt. Warm, persoonlijk en betrokken is Carien dus de knoop was snel doorgehakt dat zij mijn huis zou gaan verkopen. En Carien heeft geen 9 tot 5 mentaliteit, even wat doornemen 's avonds of op een zaterdag was geen enkel probleem. Weer eens wat anders als de bestaande makelaars die alleen van 9 tot 5 tijd hebben voor je.
Mijn huis verkocht niet zo snel als gehoopt maar met de verkoop in een maand of 3 hadden we zeker geen klagen. De verkoop was prima verzorgd, maar daarna konden we bij haar nog prima terecht met onze vragen bij de aankoop van ons nieuwe huis.


Verkocht

De Haaghe 22, Beuningen
De Haaghe 22, Beuningen

Verkocht binnen 5 maanden

Harrie Kouwenberg
Namens de familie Kouwenberg wil ik Carien hartelijk bedanken voor haar ondersteuning bij de verkoop van ons huis aan de Haaghe 22 in Beuningen.
Terugkijkend op de verkoop van ons huis en Carien, denk ik bij Carien aan:
- Deskundig en professioneel;
- Betrokken, alert en snel in de reactie;
- Ontzorgt bij de voorbereiding, tijdens en na de verkoop van het huis maar neemt je mee in het hele proces. De verkoper neemt de beslissingen.
- Communicatief sterk; luistert goed wat je wilt, adviseert op een prettige wijze en houd je goed op de hoogte van het verkoopproces (mondeling en schriftelijk).

Maar bovenal een persoon waar je makkelijk mee communiceert en die vertrouwen uitstraalt. Ik zou de volgende keer weer voor Carien Makelaardij kiezen.

Namens de familie Kouwenberg wens ik Carien, persoonlijk en zakelijk, veel succes toe.

Harrie Kouwenberg

Verkocht

Schoolstraat 152, Malden
Schoolstraat 152, Malden

Verkocht binnen 10 maanden

Vivian Gerrits en Edward van Zoggel
Carien werd ons aangeraden door vrienden die hun woning met haar als makelaar hadden verkocht. En ook wij kunnen zeggen dat Carien absoluut een hele goede en fijne makelaar is! Ze is betrokken, deskundig en enthousiast! Carien is erg goed bereikbaar en zeer flexibel met het inplannen van bezichtigingen. Ook neemt zij alle tijd voor de bezichtigingen en is in staat potentiële kopers te enthousiasmeren en op hun gemak te stellen. Wij kunnen Carien van harte aanbevelen! 

Verkocht

De Lingert 5124, Wijchen
De Lingert 5124, Wijchen

Verkocht binnen 3 weken

Bjorn en Nathalie Verhaaff
Wij zijn bij Carien gekomen via onze financieel adviseur. Ze is erg energiek en legt alles goed uit. Ze luisterde goed naar onze wensen. Al met al een goede keuze geweest!

Verkocht

Tituslaan 44, Beuningen
Tituslaan 44, Beuningen

Verkocht binnen 5 maanden

Cindy Gerrits
Ik heb Carien leren kennen als een betrokken en enthousiaste makelaar. Ze denkt mee, handelt snel en is erg flexibel. Dit is vooral fijn omdat de potentiele kopers nu eenmaal niet allemaal tussen 8.30 en 17.00 uur kunnen bezichtigen. In mijn geval bleek het Open Huis een schot in de roos! Vanaf de eerste kennismaking tot het moment van overdracht bij de notaris heeft Carien mij op een professionele wijze begeleid en ontzorgd.

Verkocht

Jonkerstraat 15, Weurt
Jonkerstraat 15, Weurt

Verkocht binnen 3 dagen

De heer J.H.M. van Langen
Ik ben zeer tevreden over de gehele gang van zaken omtrent de verkoop van de Jonkerstraat 15 door Carien Makelaardij en heb er een prettig en goed gevoel aan overgehouden. 

Enkele typeringen van Carien zijn:
- gemakkelijk in de omgang;
- deskundige adviezen;
- geeft het gevoel gehoord te worden;
- bereid tot veel overleg;
- bereid tot het bespreken van mijn vele vragen;
- prettig contact;
- grote betrokkenheid.

Ik wens Carien heel veel werk toe in de toekomst en hopelijk met dezelfde inzet en goede resultaten. Nogmaals heel veel dank Carien!

Verkocht

Kerkstraat 17, Weurt
Kerkstraat 17, Weurt

Verkocht binnen 6 weken

Willy Derks
Toen Carien Timmerman ons kwam vragen of zij het huis van mijn moeder in de verkoop mocht nemen, hebben wij, als familie Derks, toch even bedenktijd gevraagd. Het zou voor Carien het eerste huis zijn dat zij met haar eigen bedrijf als makelaar in de verkoop zou nemen. We hebben echter niet lang hoeven denken en achteraf kunnen we zeggen dat het een prima keuze was. Carien pakt de zaken kordaat en correct aan. Zij zorgt er voor dat de verkoper ontzorgd wordt en dit gevoel weet zij ook over te brengen naar mogelijke kopers. 
Uiteindelijk heeft het huis nog geen vijf en halve week te koop gestaan en is alles tot in de puntjes geregeld. Wij kunnen dus ook volmondig zeggen: Carien Makelaardij, van harte aanbevolen!

Namens de familie Derks, Willy Derks.

Verkocht

Koolzaadveld 10, Beuningen
Koolzaadveld 10, Beuningen

Verkocht binnen 9 weken

Gert-Jan en Mirjam
Carien is toegewijd, snel en punctueel. De brochure verzorgde ze nauwkeurig. De contacten zijn correct en netjes volgens afspraak. We vonden het prettig dat ze aandacht heeft voor het persoonlijke verhaal en zouden haar zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Verkocht

Zomertaling 99, Wijchen
Zomertaling 99, Wijchen

Verkocht binnen 4 weken

Freek Brooijmans
Carien heeft het appartement van mijn moeder in korte tijd, circa 4 weken, verkocht. Haar manier van werken is betrokken, correct en zeer kordaat.
Afspraken werden snel gemaakt, vastgelegd en punctueel nagekomen. Ook de afwikkeling voor de toestemming van de rechtbank in verband met bewindvoering, werd al in gang gezet voor de vraag gesteld was.
De presentatie op Funda middels tekst en foto's was uitnodigend. Een deel van de meubels was al weg maar de foto's kwamen toch erg warm over.
De kopers hadden eveneens met hun verhaal haar volledige en warme aandacht, wat ook door hen zeer gewaardeerd werd. 
Kortom een zeer positieve ervaring. Ik kan Carien bij iedereen van harte aanbevelen!

Verkocht

De Balmerd 82, Beuningen
De Balmerd 82, Beuningen

Verkocht binnen 7 weken

Jules en Marion van Beek
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Carien. We hadden eerder ons huis te koop staan via een makelaar uit Nijmegen. Het liep niet echt storm en er was vanuit deze makelaar ook weinig actief contact. We hebben besloten het daar weg te halen en onder te brengen bij Carien. Wat een verschil! Carien is zeer voortvarend te werk gegaan, heeft een eigen Open Dag voor ons huis georganiseerd met als resultaat: binnen 7 weken verkocht! Wij kunnen Carien van harte aanbevelen.

Verkocht

Burgemeester Overmarsstraat 4, Ewijk
Burgemeester Overmarsstraat 4, Ewijk

Verkocht binnen 3 weken

Frans Grisel
Toen ik besloot om mijn huis te verkopen, hebben mijn zoon Ron en ik makelaars uitgenodigd om te komen praten. Uit die gesprekken is Carien voor ons degene geworden, die ons zou begeleiden bij de verkoop. Waarom? De warme en hartelijke manier van praten en met veel vertrouwen naar mij toe, toch wel zakelijk en to the point, en met een zeer positieve uitstraling van 'schouders er onder en we gaan er voor'. Het resulteerde dat de woning in amper 2,5 week werd verkocht. 
Later zei ik tegen Ron: dit is de makelaar die de tijd heeft voor de verkoper en de kandidaat-koper om de koop te doen slagen.
Carien, bedankt!