Dit is Carien

Even voorstellen... ik ben Carien! Al 15 makelaar! Eerst bij grote kantoren elders, sinds 2014 een eigen makelaardij en nu in Zwolle! 

Waarom ik zo graag makelaar ben?
Omdat een huis zoveel meer is dan gestapelde stenen. Een fijne woning is een (thuis)basis voor geluk. Een plek waar je je thuis voelt, oplaadt en herinneringen maakt voor het leven. Precies daarom ben ik zo graag makelaar: ik help mensen met het vinden van de sleutel naar dat (nieuwe) geluk. Of het nu gaat om een verkoop of een aankoop van een huis, ik word er blij van om mensen te kunnen helpen bij het maken van een volgende stap.

Bij een (ver)koop komt vaak veel meer kijken dan zaken alleen. Daarom is het mooi om zo’n pad van begin tot eind samen te bewandelen. 'Als makelaar was je voor een paar maanden mijn beste vriend', heb ik wel eens gehoord. Dit is natuurlijk een grapje, maar het zegt genoeg. 

Hoe ben ik als makelaar?
Met een bestuurskundige en universitaire achtergrond ben ik analytisch. Ook ben ik betrokken, zorgvuldig en kordaat. En een doorbijter wanneer dat nodig is. Eigenschappen die goed van pas komen in de makelaardij! Omdat ik vind dat je bij de verkoop van een huis maar één keer een eerste indruk kunt maken, heb ik een opleiding vastgoedstyling gevolgd. Hier heb ik technieken geleerd die me vaak van pas komen bij het presenteren van een woning en vind ik het leuk om deze te gebruiken.

En verder?
Met mijn man Jan woon ik in Zwolle, aan de rand van Berkum. Onze drie kinderen Anna, Tom en Maaike zijn inmiddels al weer het huis uit maar komen gelukkig regelmatig bij ons. Wij houden erg van reizen en hebben zelfs een aantal jaren in het buitenland gewoond (Shanghai en San Diego). Na 20 jaar in Beuningen te hebben gewoond (bij Nijmegen), zijn wij nu weer teruggekeerd naar onze roots in het noorden. De stad Zwolle en haar prachtige omgeving heb ik in mijn hart gesloten. 

Een  keertje kennismaken? 

Neem contact op

Dit is Carien