Over Carien

Mijn naam is Carien Timmerman en ik stel me graag eerst even aan u voor.

Na mijn studie Bestuurskunde te hebben afgerond aan de Universiteit Twente in 1993, ben ik ongeveer 15 jaar geleden een heel ander pad ingeslagen en ben ik de makelaarsopleiding gaan volgen. Sinds 2008 ben ik als makelaar werkzaam en heb ik bij twee grote makelaarskantoren in de gemeente Beuningen gewerkt. 

In 2013 ontstond bij mij de behoefte om mijn vleugels uit te slaan en het op mijn eigen manier te gaan doen.  Om eerst ervaring op te doen als onderneemster, ben ik op 1 april 2014 gestart met PUURtaxaties. Met dit bedrijf richtte ik mij op het snel en professioneel uitvoeren van taxaties. Dit betekent dat ik eveneens rapporten maakte voor o.a. banken wanneer financiering nodig is voor de aankoop van een woning. 
Na een jaar lang alleen taxaties te hebben gedaan, merkte ik dat ik klaar was voor de nieuwe uitdaging en was de uitbreiding van PUURtaxaties naar Carien Makelaardij een feit! 

Carien Makelaardij is een kantoor dat zich met name richt op de aan- en verkoop van woningen. 
Hier ligt mijn passie! Ik haal veel energie uit het persoonlijk contact met klanten en het samen behalen van een zo goed mogelijk resultaat. Zoveel verschillende mensen en zo veel verschillende woningen; de combinatie hiervan maakt het vak voor mij zo interessant. Ik vind het enorm waardevol om mensen te begeleiden bij het nemen van beslissingen over één van de belangrijkste zaken in hun leven; de ver- en/of aankoop van hun nieuwe woning. 
Vanzelfsprekend maakt het taxeren nog steeds onderdeel uit van Carien Makelaardij.

Als gecertificeerd makelaar en taxateur en met de ervaringen die ik heb opgedaan, wil ik mijn uiterste best voor u doen. Ik begrijp dat het verkoop- en/of aankoopproces veel aandacht nodig heeft. Met Carien Makelaardij bent u verzekerd van deze aandacht.