Werkwijze

Zoals vermeld, ben ik gestart met PUURtaxaties en heb ik dit bedrijf uitgebreid naar Carien Makelaardij. De taxatierapporten van Carien Makelaardij worden door alle geldverstrekkende instanties geaccepteerd, mede doordat het is aangesloten bij branche-vereniging VBO Makelaar. 
Daarnaast ben ik DNV gecertificeerd en sta ik ingeschreven in het SCVM- en in het NRVT-vastgoedregister.
Eveneens is Carien Makelaardij aangesloten bij diverse validatie-instituten zoals NWWI ,Taxateursunie, TVI en iValidatie.
 

Ik mag woningen taxeren die binnen een straal van 20 kilometer liggen van mijn vestigingsadres. Dit is een landelijk geldende regel om ervoor te zorgen dat een taxateur daadwerkelijk in het werkgebied taxeert dat hem/haar bekend is.


            Het vestigingsadres van Carien Makelaardij luidt: Kleidonk 14, 6641 LN, Beuningen


Indien de te taxeren woning binnen het werkgebied valt,  kunnen we het proces in gang gaan zetten:

  • U neemt contact met op via het contactformulier of via de vermelde contactgegevens.


  • Ik neem binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken voor de taxatie. Indien het een door u te kopen woning betreft, zal ik de afspraak maken met de verkoopmakelaar en/of eigenaar en u laten weten wanneer de taxatie plaats zal vinden.

  • De taxatie vindt zo snel mogelijk plaats. Ik probeer dit altijd te doen binnen twee werkdagen na het eerste contactmoment.

  • Binnen drie werkdagen na de taxatie stuur ik u het taxatierapport toe via de mail. Indien gewenst, ontvangt u het origineel vervolgens per post. Tevens ontvangt u dan de factuur.