Carien Makelaardij verhuist naar Zwolle

UITVERKOCHT! 🙂

 

Misschien hebben jullie het al gemerkt, maar ik neem al een tijdje geen nieuwe opdrachten meer aan en onlangs heb ik mijn laatste woning verkocht. 

De reden is eigenlijk een hele leuke; wij gaan privé verhuizen naar Zwolle en dus verhuist Carien Makelaardij ook naar Zwolle. Voorjaar 2022 wil ik daar weer gaan opstarten! 
Een definitieve stop dus in de regio Beuningen!
Het doet best wel een beetje pijn om het nu af te sluiten want ik heb hier altijd met enorm veel plezier gewerkt en heel veel leuke mensen ontmoet.
Toen ik in 2015 begon met Carien Makelaardij had ik nooit verwacht dat het zo goed zou gaan lopen. Ik heb er heel veel tijd en energie in gestopt maar altijd met bijzonder veel plezier. De uiteenlopende werkzaamheden die ik als éénpitter vrijwel allemaal zelf moest doen, vond ik natuurlijk erg leuk maar het mooiste vond ik het om zoveel lieve en positieve mensen te mogen begeleiden bij de ver- en aankoop van hun huis. Vaak was het een feestje om uiteindelijk met alle partijen bij de notaris te zitten en vond ik het zelfs jammer als een opdracht weer was afgerond en er dus eigenlijk afscheid moest worden genomen.
De vele mooie en emotionele momenten zal ik nooit vergeten!
‘Life goes on’ en wij (mijn man en ik) gaan aan een nieuw hoofdstuk in ons leven beginnen! Daar kijk ik ook weer erg naar uit! We zijn een prachtig huis aan het bouwen (was altijd al een wens van ons) en we gaan terug naar de omgeving waar we zijn opgegroeid. Terug naar onze ‘roots’ dus!  
Ik wil iedereen voor en met wie ik gewerkt heb, heel erg hartelijk bedanken. Ik ben jullie dankbaar voor jullie vertrouwen en samenwerking!


Ik wens jullie allemaal heel veel (woon)geluk toe!

Hartelijke groeten, Carien