32 photos available

Sold: Wijksestraat 3, 6617 BX Bergharen

Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 324 m²
Liveable area 105 m²
€225,000
Sold

General

Deze halfvrijstaande woning, gelegen aan de rand van het mooie Bergharen, is zeker een bezichtiging waard. Echter niet alleen vanwege de ligging: de woning is ook vrijwel volledig voorzien van dubbele beglazing en kunststofkozijnen met bijbehorende vensterbanken en uitneembare horren. Bovendien is de woning in 2009 uitgebouwd aan de achterzijde en heeft het nu een moderne keuken van maar liefst 6... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Construction period 1966
Status Sold
Offered since 07 June 2018

Features

Offer
Reference number 00063
Asking price €225,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 07 June 2018
Last updated 11 October 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1966
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Composite
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 324 m²
Effective area 105 m²
Content 422 m³
Surface area other inner rooms 12 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Type Garden around
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 4
Water heating Centrally supplied
Heating Central heating
Garden available Yes
Has roller blinds Yes

Definition

Deze halfvrijstaande woning, gelegen aan de rand van het mooie Bergharen, is zeker een bezichtiging waard. Echter niet alleen vanwege de ligging: de woning is ook vrijwel volledig voorzien van dubbele beglazing en kunststofkozijnen met bijbehorende vensterbanken en uitneembare horren. Bovendien is de woning in 2009 uitgebouwd aan de achterzijde en heeft het nu een moderne keuken van maar liefst 6 meter lang!

Ground floor

De begane grond heeft een hal, een toiletruimte, een meterkast en een toegang tot de kelder. Via de hal komt u in de keuken en kunt u doorlopen naar de woonkamer of bijkeuken. In de woonkamer is de gaskachel onlangs verwijderd, maar de aansluiting is nog aanwezig. Aan beide zijden van de woonkamer zijn aan de buitenzijde rolluiken geplaatst. De keuken is afsluitbaar en is van alle gemakken voorzien. Zo is er een 4-pitsgasfornuis met wokbrander en afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een vaatwasser, een koelkast en een diepvries met zeven lades. In 2015 is een elektrische plintboiler geplaatst achter een plint zodat snel beschikt kan worden over warm water. Naast de lengte van zes meter en de luxe uitstraling, moet hier ook de rolstoeltoegankelijke deur naar buiten genoemd worden alsmede de grote lichtkoepel met automatische regensensor. Via de keuken kunt u doorlopen naar de bijkeuken waar een spoelbak is geplaatst en waar zich de witgoedaansluitingen bevinden. Verder heeft de bijkeuken ook nog een deur naar buiten en een vliering voor extra bergruimte.

First floor

De eerste verdieping heeft een overloop, drie ruime slaapkamers (mede door de rechte muren) en een badkamer. Deze badkamer dateert grotendeels nog uit het bouwjaar van de woning en heeft een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Twee van de drie slaapkamers beschikken over vaste kasten.

Second floor

Via een vlizotrap op de overloop is de vliering te bereiken. Deze bestaat uit twee delen waarbij de vloer vrijwel geheel is afgetimmerd met houten planken. Op deze verdieping bevindt zich o.a. de CV-ketel en de omvormer van de zonnepanelen.

Garden

De voortuin van de woning bevindt zich aan zuidzijde, aan deze zuidzijde zijn ook twaalf zonnepanelen op het dak geplaatst. Verder is vrijwel het gehele perceel bestraat, grotendeels met Stelconplaten. Reden hiervoor is dat de huidige eigenaar veel parkeerruimte nodig heeft.

Details

Tot slot moet nog genoemd worden dat de woning is aangesloten op de gemeentelijke riolering (2011) en is voorzien van vloerisolatie en spouwmuurisolatie (2014). In 2014 zijn er 12 zonnepanelen op het dak geplaatst. Het houtwerk is in mei 2018 nog geschilderd door een professioneel schildersbedrijf

Een keertje komen kijken? U bent van harte uitgenodigd voor een bezichtiging!

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed