36 photos available

Sold: Fazantlaan 59, 6641 XW Beuningen Gld

Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 172 m²
Liveable area 119 m²
€199,000
Sold

General

Bent u op zoek naar een woning met vier slaapkamers, een nieuwe badkamer en een zonnige achtertuin? Bent u op zoek naar een woning die volledig is voorzien van dubbele beglazing en ook nog eens in een rustige en kindvriendelijke woonwijk ligt? Komt u dan eens kijken op de Fazantlaan 59 in Beuningen.
De woning ligt op loopafstand (400 meter) van het centrum van Beuningen, scholen en bushaltes. De... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, terraced house
Construction period 1972
Status Sold
Offered since 22 February 2018

Features

Offer
Reference number 00056
Asking price €199,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 22 February 2018
Last updated 11 April 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1972
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 172 m²
Effective area 119 m²
Content 392 m³
Surface area other inner rooms 4 m²
Surface area external storage rooms 9 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Near public transport
Near school
Type Front yard
Orientation North east
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit Ecomline
Heating source Gas
Year of manufacture 2002
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a bath Yes
Garden available Yes

Definition

Bent u op zoek naar een woning met vier slaapkamers, een nieuwe badkamer en een zonnige achtertuin? Bent u op zoek naar een woning die volledig is voorzien van dubbele beglazing en ook nog eens in een rustige en kindvriendelijke woonwijk ligt? Komt u dan eens kijken op de Fazantlaan 59 in Beuningen.
De woning ligt op loopafstand (400 meter) van het centrum van Beuningen, scholen en bushaltes. De snelwegen A-50 en A-326 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Ground floor

De begane grond heeft een hal met een uitgebreide meterkast, een trapkast en een toiletruimte (vernieuwd in 2016). Vervolgens komt u in de woonkamer die o.a. is voorzien van een nette laminaatvloer en een vaste kast. De woonkamer is lekker licht door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Vanuit het zitgedeelte (aan de voorzijde) kijkt u mooi uit op de voortuin en op de wijk. Via een openslaande deur aan de achterzijde kunt u naar de achtertuin. De keuken is afgesloten van de woonkamer en is voorzien van apparatuur, zoals een 4-pitsgasfornuis met afzuigkap, een koelkast, een oven en een vaatwasser. Tevens bevindt zich hier nu de wasdroger. Ook vanaf hier kunt u via een deur naar de achtertuin. Opvallend aan de keuken is het verhoogde aanrechtblad en het leuke 'doorgeefluik': een luik in de wand tussen de keuken en de woonkamer.

First floor

De eerste verdieping heeft drie slaapkamers (waarvan twee met vaste kasten) en een badkamer. Deze badkamer is vorig jaar (zomer 2017) compleet gerenoveerd en heeft een ligbad (met douche), hangtoilet, wastafelmeubel en designradiator. Een raam zorgt hier voor natuurlijke ventilatie.

Second floor

De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap en heeft een voorzolder, een CV- en wasruimte en een slaapkamer. Deze slaapkamer is ruim en licht door de aanwezigheid van een dakkapel. Eveneens is er veel bergruimte op deze verdieping, deze bevindt zich achter de afgetimmerde knieschotten.

Garden

De achtertuin ligt op het zuid-zuid-westen en is fraai omheind door houten schuttingen. Hier kunt u in de zomer lekker genieten van zon en schaduw. De vrijstaande stenen berging (9 m2) zorgt voor veel bergruimte. Hier kunnen eenvoudig de fietsen gestald worden omdat de achtertuin ook via een achterom te bereiken is.
De voortuin is netjes aangelegd, zoals alle voortuinen in de straat. Aan de voorzijde van de woning kunt u eveneens uw auto parkeren, er is meer dan voldoende openbare parkeerruimte aanwezig. Een pluspunt hierbij is bovendien dat de straat enkel gebruikt wordt voor bestemmingsverkeer, het betreft geen doorgaande weg voor auto's.

Details

Ter aanvulling op bovenstaande mag niet onvermeld blijven dat de woning geheel is voorzien van dubbele beglazing met houten - en kunststofkozijnen. Alle ramen aan de achterzijde (zuidzijde) beschikken bovendien over screens (met uitzondering van het keukenraam). De dakgoten (zink met een houten bekisting) zijn eind 2017 gerenoveerd en opnieuw gelakt en gecoat (met 10 jaar garantie).

Tot slot een persoonlijk berichtje van de huidige eigenaren: "We hebben ruim zes jaar met veel plezier aan de Fazantlaan gewoond. Wat ons destijds aantrok in het huis was de ligging, op loopafstand van het centrum, de basisschool, het kinderdagverblijf en diverse speeltuintjes. Een echte starterswoning die we van de eerste bewoners hebben gekocht en in de afgelopen jaren geleidelijk hebben opgeknapt.
Het huis ligt aan een verkeersluwe straat en is van binnen zeer ruim en licht. De tuin is altijd zonnig en met drie kinderen kunnen wij hier prima uit de voeten. Nu onze oudste zoon bijna naar de middelbare school gaat, is de tijd voor ons rijp om in Nijmegen te gaan wonen".

Wilt u, net als de huidige eigenaren, binnenkort ook gaan genieten van alle mogelijkheden die deze woning biedt, dan bent u van harte uitgenodigd voor een vrijblijvende bezichtiging!

Extra

ZonZone

Recently viewed