Definition

Bent u op zoek naar een woning met garage (en vliering) en een achtertuin op het zuidwesten? En bent u op zoek naar een woning met veel woonoppervlakte (bijna 150 m2)? Komt u dan eens kijken op de Gaard 5 in Beuningen.  
De verkopers hebben hier 30 jaar met veel plezier gewoond, maar nu is het tijd voor een volgende stap en zijn we op zoek naar een nieuwe eigenaar. 
De woning is gelegen aan een voor auto’s doodlopend straatje in een rustige woonwijk en alle dorpsvoorzieningen bevinden zich op loopafstand. 
U kunt uw auto parkeren op eigen terrein maar er is ook veel openbare parkeerruimte aanwezig. 
De woning moet, zoals op de foto’s te zien is, enigszins gemoderniseerd worden.

Ground floor

De begane grond heeft een hal met toiletruimte en meterkast. Vervolgens kunt u doorlopen naar de woonkamer of naar de woonkeuken. De woonkamer heeft een plavuizen-vloer. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde, hier kunt u heerlijk genieten bij de open haard. Deze leefruimte is lekker licht door de aanwezigheid van grote ramen (die voorzien zijn van rolluiken).
 De afsluitbare keuken bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van (inbouw)apparatuur zoals een vaatwasser, 4-pitsgasfornuis met afzuigkap, elektrische oven en een redelijk nieuwe Liebherr-koelkast.
Via de keuken of via de woonkamer loopt u zo de achtertuin in.

First floor

De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer. Deze badkamer is eveneens ruim en heeft een ligbad, een douchegelegenheid, een toilet, een wastafel en een wasmachine-aansluiting.

Second floor

De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap en heeft een grote overloop, een berging (met de CV-ketel) en een grote slaapkamer (met dakkapel). Op deze verdieping is veel bergruimte achter de knieschotten.

Details

De garage is te bereiken via openslaande deuren aan de voorzijde of een deur aan de achterzijde. Via een vlizotrap kunt u hier naar de verdieping boven de garage en aansluitend naar de bergruimte achter de badkamer.  

De achtertuin ligt op het zuid-westen en is vrijwel geheel bestraat. Er staan verder veel struiken en bomen in de tuin zodat de tuin kleiner oogt dan zij in werkelijkheid is. 

Kortom een ruime en leuke gezinswoning met veel mogelijkheden. Heeft u belangstelling? 
U bent van harte uitgenodigd voor een vrijblijvende bezichtiging!

Features