35 photos available

Sold: Ornament 8, 6641 MS Beuningen

Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 142 m²
Liveable area 92 m²
€187,000
Sold

General

Bent u op zoek naar een woning die helemaal instapklaar is? En naar een woning met een uitgebouwde eetkamer (2012) en keuken (2002) en een veranda met berging in een zonnige achtertuin? Deze woning aan het Ornament 8 moet u dan eens even goed bekijken. De woning is vrijwel geheel voorzien van een prachtige siergrindvloer (dus zowel begane grond als eerste verdieping), heeft overal dubbele beglazin... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, terraced house
Construction period 1984
Status Sold
Offered since 01 July 2018

Features

Offer
Reference number 00067
Asking price €187,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 01 July 2018
Last updated 05 September 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1984
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Wall
Floor
Surfaces and content
Plot size 142 m²
Effective area 92 m²
Content 318 m³
Surface area external storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Near public transport
Near school
Type Front yard
Orientation North west
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Well maintained
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Leased
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has an alarm Yes
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has sliding doors Yes

Definition

Bent u op zoek naar een woning die helemaal instapklaar is? En naar een woning met een uitgebouwde eetkamer (2012) en keuken (2002) en een veranda met berging in een zonnige achtertuin? Deze woning aan het Ornament 8 moet u dan eens even goed bekijken. De woning is vrijwel geheel voorzien van een prachtige siergrindvloer (dus zowel begane grond als eerste verdieping), heeft overal dubbele beglazing (met uitzondering van de badkamer) en heeft vrijwel overal rolluiken. Uniek is bovendien het vrije uitzicht aan de voorzijde van de woning waar u bovendien twee auto’s op uw eigen terrein kunt parkeren.

Ground floor

De begane grond heeft een hal met toiletruimte, CV-ruimte (met lease-ketel Nefit, 2017) en een meterkast. Wanneer u vervolgens de woonkamer binnenloopt, valt u gelijk op dat de woning mooi is uitgebouwd met een eetkamer. In het plafond is in deze aanbouw een lichtkoepel aangebracht van ca. 2m2 die ervoor zorgt dat het een prettige en lichte ruimte is geworden. Deze eetkamer staat in een open verbinding met de woonkamer en de keuken. Oorspronkelijk bevond de keuken zich in de huidige woonkamer, maar de vorige eigenaren hebben de woning in 2002 uitgebouwd en in deze uitbouw een nieuwe keuken geplaatst. Dit betekent dat de woonkamer nu aanzienlijk groter is geworden en dat er nu een extra speel- TV- of werkruimte in de woonkamer is.
De moderne keuken heeft o.a. een vaatwasser, 4-pitsgasfornuis met afzuigkap, een koelkast en drie diepvrieslades. Via een openslaande deur in de keuken heeft u toegang tot de achtertuin die overigens ook via de grote schuifpui in het eetgedeelte te bereiken is.
Zoals vermeld is de begane grond voorzien van een siergrindvloer, hetgeen een chique uitstraling geeft aan de woning, dit wordt nog versterkt door de aanwezigheid van drie luxe design-radiatoren.

First floor

De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een keurige badkamer met douche-cabine, wastafel en hangtoilet. Tevens bevinden zich hier nu de wasmachine en droger.

De aanwezige bergzolder is te bereiken via een luik op de overloop en via een luik op de grootste slaapkamer.

Garden

De achtertuin is gelegen op het zuid-oosten; dit betekent dat u in de tuin heerlijk kunt genieten van de zon en dat deze zon ook lekker naar binnen schijnt in de keuken en aangebouwde eetkamer. De tuin is geheel bestraat en dus onderhoudsvriendelijk. Uniek is de aan de berging gebouwde en smaakvol ingerichte overkapping waar het natuurlijk de hele dag goed vertoeven is. Via een deur kunt u hier naar het achtergelegen voetpad. Dit is vooral gemakkelijk wanneer u met de fiets thuiskomt, u kunt op een eenvoudige manier de berging bereiken; hierin is voldoende ruimte om fietsen te stallen en bijvoorbeeld tuinmeubelen op te bergen.

De voortuin is ook vrijwel geheel bestraat zodat hier twee auto’s geparkeerd kunnen worden.

Details

De woning ligt in een kindvriendelijke wijk aan de rand van Beuningen op ongeveer 1 kilometer van het centrum en vlakbij scholen. De snelwegen A-15 en A-73 zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Belangstelling voor deze woning? U bent van harte welkom voor een bezichtiging!

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed