52 photos available

Sold: Poldervaart 36, 6642 CX Beuningen

Type of residence House, single-family house, detached house, house on the water
Plot size 532 m²
Liveable area 176 m²
€529,000
Sold

General

Wanneer u op zoek bent naar een unieke, mooi aan het water gelegen, woning met o.a. een luxe keuken, vier slaapkamers, een werkkamer en een extra grote garage, dan moet u zeker eens komen kijken op de Poldervaart 36. Deze watervilla is bovendien aan de achterzijde prachtig uitgebouwd met een (tweede) woonkamer en een speelkamer met grote glazen puien over de gehele breedte (2004), zodat u vanaf hi... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, detached house, house on the water
Construction period 2000
Status Sold
Offered since 13 October 2018

Features

Offer
Reference number 00072
Asking price €529,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 13 October 2018
Last updated 31 October 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house, house on the water
Type of construction Existing estate
Construction period 2000
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Composite
Certifications Energy performance advice
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 532 m²
Effective area 176 m²
Content 782 m³
Surface area other inner rooms 37 m²
Surface area external, linked storage rooms 25 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 7 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location At waterside
On a quiet street
Residential area
Near school
Type Front yard
Orientation North east
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Atag
Heating source Gas
Year of manufacture 2000
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Fireplace
Partial Floor heating
Gas fireplace
Parking Attached stone
Has an alarm Yes
Has a bath Yes
Has a shower Yes
Has a fireplace Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes

Definition

Wanneer u op zoek bent naar een unieke, mooi aan het water gelegen, woning met o.a. een luxe keuken, vier slaapkamers, een werkkamer en een extra grote garage, dan moet u zeker eens komen kijken op de Poldervaart 36. Deze watervilla is bovendien aan de achterzijde prachtig uitgebouwd met een (tweede) woonkamer en een speelkamer met grote glazen puien over de gehele breedte (2004), zodat u vanaf hier prachtig uit kunt kijken over het water.
Deze woning is goed onderhouden, onder architectuur gebouwd en heeft een luxe uitstraling, mede door de aanwezigheid van een mooie marmeren vloer in het originele woongedeelte en een moderne gietvloer in het aangebouwde gedeelte. Niet voor niets wonen de huidige eigenaren hier al vanaf het moment dat de woning is gebouwd (2000).
In en rondom de Poldervaart 36 is het echt genieten!

Ground floor

Wanneer u aankomt bij deze woning, zult u waarschijnlijk gelijk in de vakantiestemming raken want de woning ligt heerlijk aan het water, het water stroomt zelfs onder een gedeelte van de woning door: de zolderkamer is namelijk geschakeld met de naastgelegen woning en is hierdoor een soort poort ontstaan boven het water.

De entree van de woning bereikt u nadat u door de weelderige voortuin bent gelopen: u komt dan gelijk in de hal met de toiletruimte en de meterkast. Vervolgens kunt u rechts de keuken inlopen of rechtdoor naar de woonkamer. Wanneer we eerst naar de woonkamer gaan, zult u gelijk zien hoe licht en ruim de woning is. Dit komt door de lichte marmeren vloer en de vele raampartijen. In deze woonkamer bevindt zich nog een trapkast en via een openslaande deur kunt u hier naar de achtertuin. Ook is hier een moderne gashaard geplaatst. Bijzonder aan deze woonkamer is dat het in een open verbinding staat met de tweede woonkamer (tuinkamer), het eetgedeelte en de keuken.
De keuken betreft een Siematic-keuken en is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een 5-pitsgasfornuis, een oven, een koelkast met drie diepvrieslades (2017) en een vaatwasser (2017). Er is veel kastruimte aanwezig (waaronder twee apothekerskasten) en een gezellig barretje. Een boiler zorgt ervoor dat u hier snel kunt beschikken over warm water.
Vanaf de keuken heeft u direct contact met het eetgedeelte; hier vallen de schuin geplaatste glazen puien op, die ook weer zorgen voor veel lichtinval en voor een mooi uitzicht op de voortuin.
Via openslaande deuren kunnen we zowel via de originele woonkamer als via het eetgedeelte naar de aangebouwde tuinkamer (23 m2) en de speelkamer (9 m2). De gehele uitbouw is voorzien van een gietvloer en heeft een glazen achterwand met diverse schuifpuien die toegang bieden tot de achtertuin. Dit en het extra hoge plafond geven een enorm gevoel van ruimte. In 2016 is er nog een open haard geplaatst en is het hier zowel in de zomer als in de winter prima vertoeven. Via de speelkamer kunt u gelijk doorlopen naar de (geïsoleerde) garage met inpandige berging (totaal ca. 35 m2). In deze ruimtes zijn wateraansluitingen aanwezig (in de garage een spoelbak en in de berging een douche-aansluiting). De garage beschikt daarnaast o.a. over een eigen meterkast en een lichtkoepel zodat ook hier weer extra licht gerealiseerd is.

First floor

De eerste verdieping heeft twee ruime slaapkamers (met kleine balkons), een badkamer en een ruime overloop met een vaste kast voor de wasmachine en -droger. De badkamer heeft een hoekbad, een douchecabine, twee wastafels, een toilet en een bidet. Via een deur in de badkamer kunt u naar het ruime dakterras.

Second floor

De tweede verdieping telt momenteel drie kamers waarvan één dus in verbinding staat met de buren. Deze kamer is altijd een heerlijke studeerkamer geweest omdat het aan beide zijden veel raampartijen heeft en er mooi uitgekeken kan worden op de waterpartijen aan weerszijden van de woning. Van deze drie kamers zouden ook eenvoudig twee grote slaapkamers gemaakt kunnen worden. De twee huidige slaapkamers hebben, net als de slaapkamers beneden, ook een eigen klein balkon. Ook op deze verdieping is verder weer sprake van een ruime overloop met een extra wastafel en een kast voor de CV-ketel.

Garden

Behalve de woning, is ook de tuin zeker de moeite waard om hier te beschrijven. Zoals vermeld, grenst de achtertuin aan het water. De huidige eigenaren hebben hier altijd erg genoten en zijn regelmatig met hun bootje vanaf de vlonder vertrokken om een mooie tocht door de Beuningse Plas te maken. De achtertuin ligt op het zuid-westen en is mooi aangelegd met veel borders en diverse terrassen; opvallend is ook de hoge mate van privacy. Wanneer we naar de voorzijde van de woning gaan, zien we ook hier een mooie aangelegde voortuin met diverse borders. Daarnaast is er veel parkeerruimte aanwezig want u kunt gemakkelijk twee auto’s kwijt op uw eigen oprit.

Details

Een bijzonder mooie en unieke woning! Ter aanvulling moet nog genoemd worden dat de woning volledig is geïsoleerd en beschikt over een alarminstallatie. De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming en op het dak zijn acht zonnepanelen geplaatst.

Heeft u belangstelling voor deze woning? Ik nodig u van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed