26 photos available

Sold: Schacht 41, 6641 PV Beuningen

Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Plot size 268 m²
Liveable area 111 m²
Acceptance By consultation
Status Sold
€265,000
Sold

General

Bent u op zoek naar een rustig gelegen woning met een aangebouwde garage en een zonnige en ruime achtertuin? Wilt u graag een woning waar u de mogelijkheid heeft tot het realiseren van een vierde slaapkamer op de zolderverdieping of zelfs een vijfde slaapkamer boven de garage? En wenst u een woning die volledig is voorzien van dubbele beglazing en die ook al grotendeels beschikt over kunststofkozi... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Construction period 1983
Status Sold
Offered since 22 March 2019

Features

Offer
Reference number 00081
Asking price €265,000
Furnishing Optional
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 22 March 2019
Last updated 12 June 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Type of construction Existing estate
Construction period 1983
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 268 m²
Effective area 111 m²
Content 460 m³
Surface area other inner rooms 29 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation North west
Garden 2 - Condition Well maintained
Boiler
Type of boiler Nefit Topline
Heating source Gas
Year of manufacture 2008
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Toilet
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has solar blinds Yes

Definition

Bent u op zoek naar een rustig gelegen woning met een aangebouwde garage en een zonnige en ruime achtertuin? Wilt u graag een woning waar u de mogelijkheid heeft tot het realiseren van een vierde slaapkamer op de zolderverdieping of zelfs een vijfde slaapkamer boven de garage? En wenst u een woning die volledig is voorzien van dubbele beglazing en die ook al grotendeels beschikt over kunststofkozijnen? Komt u dan eens kijken op de Schacht 41 in Beuningen!
De woning ligt aan de rand van een woonwijk op slechts 300 meter van het Heuvepark waar u heerlijk kunt wandelen. U kunt de auto parkeren op uw eigen terrein of in uw garage, maar er is ook voldoende openbare parkeerruimte in de wijk aanwezig.

Ground floor

Wanneer u binnenkomt in de woning, komt u in de hal met toiletruimte, meterkast en CV-kast. Vervolgens komt u in de woonkamer die is voorzien van een keurige eikenhouten vloer. Het zitgedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de woonkamer en vanaf hier kijkt u mooi uit op de achtertuin. De keuken ligt aan de voorzijde en heeft veel kastruimte, een natuurstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, combi-magnetron/oven, keramische kookplaat met afzuigkap en een koelkast. Vanuit de woonkamer kunt u via een klein portaal (met veel bergruimte) naar de garage. In deze garage kunt u natuurlijk uw auto parkeren, maar u kunt het ook gebruiken als werk- en/of opslagruimte. Hier bevinden zich ook de witgoedaansluitingen. Via een vlizotrap kunt u naar de zolderruimte die momenteel fungeert als bergruimte. Enkele andere woningen in de straat hebben hier een slaapkamer gerealiseerd met een doorgang naar de eerste verdieping van het woonhuis.

First floor

De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer. Deze badkamer is lekker ruim maar is wel aan vervanging toe. Het heeft een ligbad, (inclusief douche), een wastafel en een toilet. Een klein raam zorgt voor een prettige lichtinval en natuurlijke ventilatie.

Second floor

De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap en biedt toegang tot een ruime zolderverdieping. Hier zou eenvoudig een voorzolder met een slaapkamer gerealiseerd kunnen worden. Er is veel bergruimte achter de afgetimmerde knieschotten.

Garden

De achtertuin ligt op het zuid-oosten en u kunt hier dus de gehele dag genieten van de zon. De tuin is netjes aangelegd met een groot terras (met zonnescherm), keurig gazon en diverse, kleurrijke borders.

Kortom, een leuke woning met veel mogelijkheden! Heeft u belangstelling? U bent van harte uitgenodigd voor een vrijblijvende bezichtiging!

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed