43 photos available

Sold: Snoekgracht 22, 6642 EL Beuningen

Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 751 m²
Liveable area 216 m²
Acceptance By consultation
Status Sold
€598,000
Sold

General

Bent u op zoek naar een vrijstaande woning in de geliefde wijk ‘Beuningse Plas’? Wilt u graag een woning met minimaal vijf slaapkamers en een garage? En wilt u graag dat uw achtertuin grenst aan het water zodat u zo met uw bootje over de ‘Plas’ kunt varen? Komt u dan eens kijken op de Snoekgracht 22!

Deze woning ligt op een perceel van 751 m2 en heeft maar liefst zes slaapkamers en twee badkam... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, detached house
Construction period 2007
Status Sold
Offered since 10 May 2019

Features

Offer
Reference number 00085
Asking price €598,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 10 May 2019
Last updated 26 September 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2007
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 751 m²
Effective area 216 m²
Content 835 m³
Surface area other inner rooms 22 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 7 of which (6 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Outdoors
Location At waterside
Near highway
Near public transport
Near school
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Garden around
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2007
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Partial Floor heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath
Double sink
Toilet
Walkin shower
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath
Double sink
Walkin shower
Parking Attached stone
Has an alarm Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has ventilation Yes

Definition

Bent u op zoek naar een vrijstaande woning in de geliefde wijk ‘Beuningse Plas’? Wilt u graag een woning met minimaal vijf slaapkamers en een garage? En wilt u graag dat uw achtertuin grenst aan het water zodat u zo met uw bootje over de ‘Plas’ kunt varen? Komt u dan eens kijken op de Snoekgracht 22!

Deze woning ligt op een perceel van 751 m2 en heeft maar liefst zes slaapkamers en twee badkamers. Dit komt omdat de bewoners (tevens eerste eigenaren) de tweede verdieping volledig hebben verbouwd in 2015. De open zolderruimte is toen voorzien van twee grote dakkapellen en drie dakramen en vervolgens zijn er twee grote slaapkamers gerealiseerd en een open studeerruimte. Vanaf hier kijkt u vanzelfsprekend prachtig uit over het water en over de wijk.

Ground floor

Bij binnenkomst komt u eerst in de hal met een meterkast, een toiletruimte en een ruime garderobe-kast. Vervolgens komt u in de woonkamer met een houten vloer en veel raampartijen: een heerlijke lichte en ruime kamer. Deze woonkamer wijkt af van de andere woningen in de wijk; de eigenaren wilden graag een grote woonkeuken met uitzicht op de achtertuin en hebben daarom de keuken aan de achterzijde laten bouwen en het zitgedeelte aan de voorzijde. Vanaf de bank kunt u nu mooi uitkijken over de wijk en over het (speel)parkje, terwijl u vanuit de keuken zo (via de grote schuifpui) de achtertuin in loopt.
De keuken heeft een tegelvoer (met elektrische vloerverwarming) en is vanzelfsprekend voorzien van inbouwapparatuur zoals een 4-pitsgasfornuis met wokbrander en afzuigkap, een oven, een combi-magnetron/oven en een vaatwasser.

First floor

De eerste verdieping telt vier slaapkamers en twee badkamers. De kleinste slaapkamer is momenteel in gebruik als kastenkamer. De master-bedroom bevindt zich aan de achterzijde en heeft een eigen badkamer met inloopdouche, ligbad, hangtoilet en twee wastafels. De andere badkamer is toegankelijk via de overloop en heeft een ligbad, een inloopdouche en eveneens twee wastafels.
Tevens bevindt zich op deze verdieping een aparte toiletruimte en een wasruimte.

Second floor

De tweede verdieping is, zoals hierboven genoemd, compleet vernieuwd. De grote (kunststof)dakkapellen (met elektrische screens) zorgen voor veel extra licht en ruimte. Op deze verdieping zijn nu twee ruime slaapkamers te vinden met hiertussen een open ruimte met ramen aan de voor- en achterzijde; een heerlijke studie-ruimte!
In één van de slaapkamer is een vaste kast gebouwd waarin zich de CV-ketel, de MV-installatie en de boiler (nodig in verband met de aanwezigheid van twee badkamers) bevinden.

Garden

De woning ligt op een perceel van maar liefst 751 m2 en u vindt uw tuin rondom. De vele verschillende fruitbomen, de pergola (met een momenteel schitterend bloeiende ‘blauwe regen’) en de prachtige ligging aan het water maken de achtertuin werkelijk uniek.
Aan de voorzijde van de woning kunnen meerdere auto’s op eigen terrein geparkeerd worden.
In de aangebouwde garage kunt u natuurlijk ook uw auto parkeren. Voor het gemak is deze garage in 2019 voorzien van een elektrische roldeur.

Details

De woning is ruim 10 jaar oud en is dus vanzelfsprekend volledig geïsoleerd en van alle gemakken voorzien.
Bovendien ook nog eens gelegen op één van de mooiste plekken in de woonwijk. De foto’s spreken voor zich!
Het centrum van Beuningen ligt op ca. 1 kilometer van de woning en het centrum van Nijmegen op 8 kilometer. De snelwegen A-50 en A-73 zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

De verkopers (dus eerste eigenaren) hebben met veel plezier gewoond op de Snoekgracht 22:
“We hebben altijd erg genoten van het licht in het huis en in de tuin, o.a. omdat er geen schaduw is van andere woningen en omdat er veel ramen in het huis zijn (ook op de tweede verdieping door de grote dakkapellen). Er zijn hier heel veel (water) vogels en elk jaar zijn er meer en fluiten ze mooier.
We varen hier graag een rondje in onze kano, zeker nu je helemaal rond kan varen in de wijk en er meerdere routes zijn. Voor onze vier kinderen zijn de speeltuintjes en het water goed voor veel uren speelplezier. Tot nu tot konden we elke winter vanuit de tuin schaatsen, hoe leuk wil je het hebben?”

Belangstelling voor deze woning? U bent van harte uitgenodigd voor een vrijblijvende bezichtiging en kunt hiervoor contact opnemen met Carien van Carien Makelaardij.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed