26 photos available

Sold: Strijdbijl 1, 6641 HP Beuningen

Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 142 m²
Liveable area 93 m²
€195,000
Sold

General

Deze leuke hoekwoning ligt in een gezellig straatje met enkel bestemmingsverkeer op loopafstand van het centrum van Beuningen. De woning heeft een prachtige houten veranda aan de achterzijde, een zonnige achtertuin en maar liefst vier volwaardige slaapkamers. De woning is netjes afgewerkt en is grotendeels voorzien van kunststofkozijnen. Tevens zijn er rolluiken aan de achterzijde (begane grond en... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, corner house
Construction period 1981
Status Sold
Offered since 15 August 2018

Features

Offer
Reference number 00069
Asking price €195,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 15 August 2018
Last updated 13 October 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1981
Roof materials Tiles
Rooftype Composite
Isolations Roof
Surfaces and content
Plot size 142 m²
Effective area 93 m²
Content 335 m³
Surface area other inner rooms 2 m²
Surface area external storage rooms 8 m²
Surface area external, linked storage rooms 15 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Residential area
Sheltered location
Near school
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes

Definition

Deze leuke hoekwoning ligt in een gezellig straatje met enkel bestemmingsverkeer op loopafstand van het centrum van Beuningen. De woning heeft een prachtige houten veranda aan de achterzijde, een zonnige achtertuin en maar liefst vier volwaardige slaapkamers. De woning is netjes afgewerkt en is grotendeels voorzien van kunststofkozijnen. Tevens zijn er rolluiken aan de achterzijde (begane grond en eerste verdieping) en aan de zijkant van de woning.

Ground floor

De begane grond heeft een hal met meterkast en toiletruimte. Vervolgens is er de woonkamer die gekenmerkt wordt door veel raampartijen. Omdat het een hoekwoning is, is er zelfs een raam aan de zijkant van de woning (met rolluik). Een verhoogd plafond in het zitgedeelte zorgt voor een speels en ruimtelijk effect. De keuken ligt aan de voorzijde van de woning en vanaf hier kijkt u leuk uit op het 'pleintje'. De keuken is voorzien van een 5-pitsgasfornuis (M-systeem Boretti) met afzuigkap, vaatwasser en koelkast met drie diepvrieslades. Uniek is de veranda aan de achterzijde van de woning die in 2010 is gebouwd. De forse houten (larix) palen en balken van deze unieke overkapping geven het huis een bijzonder karakter en gezamenlijk met de houtkachel is het hier zelfs in de wintermaanden echt genieten.

First floor

De eerste verdieping heeft een ruime en lichte overloop. Dit laatste wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van een grote raampartij. Op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer die is voorzien van een douche, een toilet en een wastafel. Een raam zorgt hier voor de nodige natuurlijke ventilatie.

Second floor

De tweede verdieping is eveneens te bereiken via een vaste trap en ook hier zijn twee slaapkamers die beiden zijn voorzien van een Velux-dakraam (2016). Deze kamers beschikten al over een raam maar door de twee nieuwe dakramen is nog meer lichtinval mogelijk. De slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot de afsluitbare vliering waar veel bergruimte is. Op de overloop is verder een aparte ruimte aanwezig voor de was- en droogmachine en voor de CV-installatie.

Garden

De achtertuin is gelegen op het zuiden zodat u hier de gehele dag kunt genieten van de zon. Achterin de tuin staat een stenen berging die eveneens via de straat te bereiken is middels een dubbele poort. De gehele achtertuin is omheind zodat er sprake is van veel privacy. Dit laatste wordt nog versterkt door de aanwezigheid van een prachtige, grote notenboom. De eerder genoemde houten veranda (die overigens wel demontabel is) past hier dan ook helemaal in het plaatje.

Details

De woning is vrijwel geheel voorzien van kunststofkozijnen en dubbele beglazing. Alleen het raam aan de achterzijde van de woonkamer, het douche- en toiletraam en de twee nieuwe Velux-dakramen beschikken nog over een houten kozijn. De gehele achterzijde is voorzien van rolluiken.

Heeft deze bijzondere en sfeervolle woning uw interesse gewekt? U bent van harte uitgenodigd voor een vrijblijvende bezichtiging!

Extra

ZonZone

Recently viewed