31 photos available

For sale: Groene Heuvels 225, 6644 KX Ewijk

Type of residence House, single-family house, detached house
Recreation property
Plot size 759 m²
Liveable area 81 m²
€115,000
New for sale

General

Deze recreatiewoning ligt op één van de grootste percelen van het vakantiepark 'De Groene Heuvels'. Het perceel telt maar liefst 759 m2 en ligt aan de rand van het park. Vanaf het balkon kijkt u mooi uit op de weilanden en ziet u in de verte het kerkje van Bergharen. De achtertuin is eveneens uniek te noemen; er is een terras aangelegd en een groot grasveld maar bovenal is hier in de loop van de j... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, detached house
Construction period 1996
Status Available
Offered since 03 January 2019

Features

Offer
Reference number 00078
Asking price €115,000
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 03 January 2019
Last updated 03 January 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1996
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 759 m²
Effective area 81 m²
Content 302 m³
Surface area other inner rooms 4 m²
Surface area external, linked storage rooms 1 m²
Balcony 0.54 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Type Garden around
Main garden Yes
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Type of boiler Remeha Avanta
Year of manufacture 2010
Combiboiler Yes
Boiler ownership Leased
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Wood stove
Has a shower Yes
Has a balcony Yes
Garden available Yes
Has a sauna Yes

Definition

Deze recreatiewoning ligt op één van de grootste percelen van het vakantiepark 'De Groene Heuvels'. Het perceel telt maar liefst 759 m2 en ligt aan de rand van het park. Vanaf het balkon kijkt u mooi uit op de weilanden en ziet u in de verte het kerkje van Bergharen. De achtertuin is eveneens uniek te noemen; er is een terras aangelegd en een groot grasveld maar bovenal is hier in de loop van de jaren een fraai bos ontstaan.
De woning is goed onderhouden, de slaapkamer op de begane grond is bij de woonkamer getrokken en hier is een houtkachel geplaatst. Verder is de begane grond voorzien van een natuurstenen vloer en is er een sauna op de eerste verdieping geplaatst.
Bijzonder om te weten is dat de woning zal worden overgedragen inclusief het meubilair en inventaris (dus inclusief o.a. tv en zonnebank). Het betreft een vakantiewoning, dus permanente bewoning is hier niet toegestaan.

Ground floor

U komt binnen in de hal met de toegangen tot de diverse ruimtes op de begane grond. De woonkamer is natuurlijk de belangrijkste: deze is met zorg ingericht en heeft een ruim zit- en eetgedeelte. De woonkamer is extra groot doordat de ruimte van de slaapkamer bij de woonkamer is getrokken en er op deze manier een extra zithoek/studiehoek is gerealiseerd. Het zitgedeelte heeft openslaande deuren naar de achtertuin en beschikt over een houtkachel zodat het hier zowel in de zomer als in de winter prima vertoeven is. De half-open keuken is voorzien van apparatuur (zoals een elektrische kookplaat met afzuigkap, koelkast en vaatwasser) en in een vaste (trap)kast bevindt zich nog een combi-magnetron en veel bergruimte. Op de begane grond vindt u tevens de moderne badkamer, deze is luxe ingericht met een douche-cabine, hangtoilet, wastafelmeubel en designradiator. De bijkeuken is lekker ruim en heeft een deur naar buiten, in deze bijkeuken staan o.a. de wasmachine en wasdroger die eveneens in de woning achter zullen blijven. Tot slot is er nog de meterkast en een ruimte trapkast.

First floor

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers waarvan één slaapkamer beschikt over een klein balkon met uitzicht op de weilanden. De slaapkamers zijn voorzien van een linoleum-vloer, de overloop en trap zijn voorzien van vloerbedekking. Tevens is op deze verdieping een aparte ruimte waar zich de sauna bevindt. De toegang tot de CV-ketel bevindt zich in de slaapkamer aan de oostzijde, dit betreft een lease-ketel.

Details

De recreatiewoning is gelegen in het vakantiepark ‘de Groene Heuvels’. Dit vakantiepark ligt in het grensgebied van het Rijk van Nijmegen en het land van Maas en Waal. Op het park zijn veel recreatiemogelijkheden aanwezig voor jong en oud. Zo is er een restaurant, een binnen- en buitenspeeltuin, een kinderboerderij, een overdekt zwembad met peuterbad, een tennis- en midgetgolfbaan en een bowling- en gamehal. Een groot recreatiemeer op het park biedt veel zwem-, duik en visplezier. Het park ligt in een natuurrijke omgeving en vanaf hier kunt u mooie fiets- en wandeltochten maken. Ook ligt het park ideaal als uitvalsbasis voor het maken van leuke uitstapjes in de omgeving.

Wanneer u eigenaar wordt van een recreatiewoning in dit park, moet u rekening houden met een aantal kosten. Het vakantiepark vraagt een parkbijdrage aan alle eigenaren voor het onderhoud van het park. Deze verplichte parkbijdrage betreft in 2018 een bedrag van € 149,65 per maand. Daarnaast zijn alle eigenaren verplicht lid te zijn van de VEBEGH (VvE) en is deze bijdrage € 45,00 per jaar (2018).
Op de recreatiewoning is erfpacht van toepassing, dit betreft een bedrag van € 27 per maand. De collectieve opstal- en inboedelverzekering bedraagt € 17 per maand en is verplicht.
Indien u de woning wilt gaan verhuren, zijn hier mogelijkheden voor aanwezig via het vakantiepark. De woning gaat dan deel uitmaken van een collectief verhuurplan. Indien u hier meer over wilt weten, kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.
Wilt u een keer komen kijken? Laat het ons weten en dan plannen we een bezichtiging!

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed