Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk Photo - Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk
32 photos available

Sold: Porta 4, 6644 GD Ewijk

Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Plot size 315 m²
Liveable area 168 m²
Acceptance By consultation
Status Sold
€445,000
Sold

General

Bent u op zoek naar een jonge, ruime en moderne woning? Dan is hier een echte buitenkans voor u!
Deze woning is in 2017 opgeleverd en is dus nog zo goed als nieuw! Bovendien is de woning aan de achterzijde uitgebouwd en beschikt het over bijna 170 m2 aan woonoppervlakte. In dit woonoppervlakte is niet het oppervlakte van de aangebouwde garage meegerekend.
De woning ligt op een prachtige loc... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Construction period 2017
Status Sold
Offered since 06 March 2020

Features

Offer
Reference number 00101
Asking price €445,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 06 March 2020
Last updated 18 April 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Type of construction Existing estate
Construction period 2017
Rooftype Front gable
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 315 m²
Effective area 168 m²
Content 665 m³
Surface area other inner rooms 21 m²
Surface area external, linked storage rooms 9 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Condition Well maintained
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Gas fireplace
Partial Floor heating
Bathroom facilities Bath
Toilet
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes

Definition

Bent u op zoek naar een jonge, ruime en moderne woning? Dan is hier een echte buitenkans voor u!
Deze woning is in 2017 opgeleverd en is dus nog zo goed als nieuw! Bovendien is de woning aan de achterzijde uitgebouwd en beschikt het over bijna 170 m2 aan woonoppervlakte. In dit woonoppervlakte is niet het oppervlakte van de aangebouwde garage meegerekend.
De woning ligt op een prachtige locatie aan de rand van Ewijk. Het vrije uitzicht aan de voorzijde is uniek; u kijkt uit op een groot en groen archeologisch park met speeltuin en in de verte ziet u de in Romeinse stijl gebouwde nieuwbouwwoningen van ‘Het Forum’.

Ground floor

Via een overdekte entree komt u in de hal met meterkast en toiletruimte en vervolgens loopt u door naar de woonkamer. Hier ziet u ook gelijk dat het een ruime woning betreft. Niet alleen zijn er veel vierkante meters, ook de hoge plafonds en de grote raampartijen zorgen voor een ruimtelijke uitstraling.
Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde met een prachtig vrij uitzicht. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in een knusse hoek bij de gashaard te gaan zitten. De keuken ligt aan de achterzijde van de woning en deze is werkelijk een droom voor elke keukenprins of prinses. Niet alleen is er een groot kookeiland geplaatst, ook is er een grote kastenwand en is alle benodigde inbouwapparatuur aanwezig. Denk hierbij aan een 4-pitsgasfornuis met wokbrander en afzuigkap, een inbouwkoelkast, een combi-oven/magnetron, een oven en een vaatwasser.
Via openslaande deuren kunt u hier naar de achtertuin.
De woonkamer en de keuken zijn voorzien van een eikenhouten-visgraat-vloer met vloerverwarming zodat er sprake is van een mooi geheel en een prettig comfort.

First floor

Via een open trap in de woonkamer komt u op de eerste verdieping, die eveneens is voorzien van een eikenhouten vloer.
Deze verdieping is ook ruim opgezet, dit blijkt gelijk al uit de ruime overloop die toegang biedt tot de drie slaapkamers en de badkamer.
Twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde en de masterbedroom ligt aan de voorzijde van de woning. Deze grote slaapkamer beschikt over een echte inloopkast van 5 m2 en biedt eveneens toegang tot het balkon. Vanaf het balkon (en dus ook vanuit de slaapkamer) kijkt u prachtig uit op het park en ziet u in de verte ‘Het Forum’.
De luxe en moderne badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, hangtoilet en wastafelmeubel.

Second floor

De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap en betreft een grote zolderruimte. U zult echt worden verrast door de ruimte op deze verdieping en er zijn hier dan ook veel mogelijkheden. Nu wordt het gebruikt als hobby-ruimte, maar u kunt hier bijvoorbeeld ook twee slaapkamers realiseren. In een hoek staan de wasmachine en wasdroger opgesteld. Tevens is hier de CV-ketel geplaatst.

Garden

De zonnige achtertuin is keurig aangelegd met diverse terrassen en borders.
De voortuin is eveneens netjes onderhouden. U kunt hier gemakkelijk twee auto’s parkeren. U kunt uw auto natuurlijk ook stallen in de aangebouwde garage. Deze garage is o.a. toegankelijk via de keuken.

Details

Kortom, een luxe en moderne gezinswoning gelegen op een mooie locatie aan de rand van het dorp en vlakbij uitvalswegen. Omdat het een zeer jonge woning is (bouwjaar 2017), is de woning vanzelfsprekend volledig geïsoleerd (met o.a. HR++-beglazing). Wanneer u de woning nog meer zou willen verduurzamen, kunt u bijvoorbeeld zonnepanelen laten installeren op het dak.

Heeft u belangstelling voor deze woning? U bent van harte uitgenodigd voor een vrijblijvende bezichtiging!

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed