24 photos available

Sold: Aubadestraat 50, 6544 ZE Nijmegen

Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 61 m²
€130,000
Sold

General

Bent u op zoek naar een goed onderhouden appartement dat helemaal instapklaar is (gerenoveerd in 2010), volledig is voorzien van dubbele beglazing en o.a. beschikt over een prachtige keuken? Bent u tevens op zoek naar een appartement dat op korte termijn kan worden bewoond? Wellicht moet u dan eens komen kijken op de Aubadestraat 50 te Nijmegen. Het appartement ligt op de eerste woonlaag en heeft... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Construction period 1966
Status Sold
Offered since 20 April 2018

Features

Offer
Reference number 00060
Asking price €130,000
Service costs €246.79
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 20 April 2018
Last updated 06 July 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1966
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 61 m²
Content 194 m³
Surface area external storage rooms 5 m²
Surface area external, linked storage rooms 3 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Number of balconies 1
Outdoors
Location Residential area
Near railway station
Near shopping center
Near highway
Near public transport
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate E
Features
Water heating Instantaneous water heater
Heating Collective heating
Has a shower Yes
Has a balcony Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes

Definition

Bent u op zoek naar een goed onderhouden appartement dat helemaal instapklaar is (gerenoveerd in 2010), volledig is voorzien van dubbele beglazing en o.a. beschikt over een prachtige keuken? Bent u tevens op zoek naar een appartement dat op korte termijn kan worden bewoond? Wellicht moet u dan eens komen kijken op de Aubadestraat 50 te Nijmegen. Het appartement ligt op de eerste woonlaag en heeft een grote woonkamer en een slaapkamer. Indien gewenst kan er eenvoudig een tweede slaapkamer gemaakt worden door de woonkamer kleiner te maken; dit is bij vele andere appartementen in het complex in de afgelopen jaren gedaan. Ook heeft het appartement een eigen berging in de kelder. Het ligt op loopafstand van het nieuwe treinstation ‘Nijmegen Goffert’ en op enkele fietsminuten van het centrum van Nijmegen, de ziekenhuizen (CWZ en Radboud), de universiteit (RU) en de hogeschool (HAN).

Ground floor

U komt binnen via de gezamenlijke entree met belbord en brievenbussen. Via het trappenhuis kunt u vervolgens naar de bergingen in de kelder of naar de appartementen.
Voor ‘ons’ appartement hoeft u slechts een trap omhoog.
Het appartement bestaat uit een gang met toegangen tot de diverse ruimtes. Zo is er aan de linkerkant de meterkast en slaapkamer en aan de rechterkant de toiletruimte, de keuken en de badkamer. Aan het einde van de gang is de ruime woonkamer.
De grote raampartijen aan weerszijden van de woonkamer (zowel bij het eet- als bij het zitgedeelte) zorgen voor veel licht. Bovendien ligt er een keurige laminaatvloer zodat het geheel een prettige en verzorgde uitstraling heeft. Vanuit de zithoek kijkt u rustig uit op de Neerbosscheweg zonder dat u hierbij het verkeer hoort.
De woonkamer is maar liefst negen meter lang en kan eventueel, zoals eerder vermeld, worden gesplitst in een woonkamer en extra slaapkamer of werkkamer.
De keuken is werkelijk een plaatje; het witte hoogglans van de vele kastdeuren combineert mooi met het zwart van het aanrechtblad en de vloer. De keuken is bovendien voorzien van veel inbouwapparatuur: zo is er een keramische kookplaat met afzuigkap, een koelkast, een diepvries met drie lades, een vaatwasser en een combi-oven/magnetron. Zelfs de wasmachine en –droger zijn nu prachtig weggewerkt achter hoogglansdeuren.
Via de keuken kunt u naar de badkamer met wastafel en douche-gelegenheid. De keuken biedt eveneens toegang tot het op het zuid-westen gelegen balkon. Hier kunt u ’s avonds nog even lekker van het zonnetje genieten. In een aangrenzende vaste kast kunt u gemakkelijk uw balkonmeubels opslaan, in deze kast bevindt zich ook de geiser.
De slaapkamer (met vaste kast) bevindt zich aan de noord-oost zijde van het complex zodat het hier ’s nachts lekker koel blijft.

Details

Tot slot beschikt het appartement over een privé-berging in de kelder (ca. 5,5 vierkante meter) zodat u hier ook nog mogelijkheden hebt om spullen op te bergen en/of uw fietsen te plaatsen.

Voor wat betreft het appartementencomplex geldt dat er hier sprake is van een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE) en dat de bijdrage hieraan € 246,40 (inclusief € 59,33 stookkosten) per maand bedraagt. Deze VvE zorgt voor het (meerjaren)onderhoud en beheer van het complex en regelt ook de verzekering hiervan.

Wilt u een keer komen kijken? U bent van harte welkom voor een bezichtiging!

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed