44 photos available

For sale: Plakstraat 6, 6645 KL Winssen

Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 1,900 m²
Liveable area 185 m²
€535,000

General

Unieke en goed onderhouden woning met veel mogelijkheden! De woning heeft o.a. vijf slaapkamers (waarvan een op de begane grond), twee bijgebouwen (nu een kantoorruimte en een ontspanningsruimte) en een aangebouwde garage. Bovendien ligt het aan de rand van Winssen op een perceel van 1.900 m2 en kunt u hier heerlijk genieten van de natuur, terwijl de dorpsvoorzieningen toch op loopafstand liggen.... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, detached house
Construction period 1990
Status Available
Offered since 23 June 2017

Features

Offer
Reference number 00048
Asking price €535,000
Acceptance By consultation
Offered since 23 June 2017
Last updated 30 March 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1990
Roof materials Tiles
Rooftype Composite
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 1,900 m²
Effective area 185 m²
Content 700 m³
Surface area external storage rooms 138 m²
Surface area external, linked storage rooms 17 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 8 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Sheltered location
Type Garden around
Boiler
Type of boiler Nefit Ecomline
Heating source Gas
Year of manufacture 2005
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 5
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Partial Floor heating
Wood stove
Parking Detached stone
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a skylight Yes

Definition

Unieke en goed onderhouden woning met veel mogelijkheden! De woning heeft o.a. vijf slaapkamers (waarvan een op de begane grond), twee bijgebouwen (nu een kantoorruimte en een ontspanningsruimte) en een aangebouwde garage. Bovendien ligt het aan de rand van Winssen op een perceel van 1.900 m2 en kunt u hier heerlijk genieten van de natuur, terwijl de dorpsvoorzieningen toch op loopafstand liggen. De woning -die te bereiken is via een lange oprit- ligt midden op het perceel zodat er sprake is van veel privacy. De bijgebouwen bevinden zich op het voorste gedeelte.

Ground floor

De officiele entree van de woning bevindt zich aan de zijgevel van de woning. U wordt ontvangen in een grote, open hal. In deze hal bevinden zich een toiletruimte (vernieuwd in 2013), een ruime garderobe-nis en de meterkast. Via de hal komt u vervolgens in de woonkamer of keuken die overigens beiden ook direct met elkaar in verbinding staan. De woonkamer heeft een zit- en een eetgedeelte en wordt gekenmerkt door grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. Tevens is hier een houtkachel aanwezig en zijn er openslaande deuren naar het terras (met overkapping).
De keuken is een afsluitbare woonkeuken met een stenen aanrechtblad en inbouwapparatuur (6-pitsgasfornuis met afzuigkap, grote oven en vaatwasser (2015)). Via de keuken komt u in de bijkeuken (met de witgoedaansluitingen en veel kastruimte) en vervolgens in een grote slaapkamer. Deze kamer betreft de voormalige garage maar is nu geheel omgebouwd tot slaapkamer met een houten vloer, twee vaste kasten, wastafel en openslaande deuren naar de voortuin.

First floor

De eerste verdieping heeft een ruime overloop, vier slaapkamers en een badkamer. Deze badkamer is in 2013 vernieuwd en is nu voorzien van een wastafelmeubel met twee wastafels, ligbad, inloopdouche, hangtoilet en designradiator. De twee slaapkamers aan de achterzijde hebben openslaande deuren naar het balkon en vanaf hier kijkt u uit over de achtertuin (ca. 45 meter diep). Verder hebben alle slaapkamers vaste kasten en veel ramen. Via een vlizotrap in de voorste slaapkamer is de zolderverdieping te bereiken dat functioneert als een bergruimte over de gehele lengte van de woning.

Details

Het grootste bijgebouw fungeert momenteel als kantoorruimte en is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De afmetingen (9,4 bij 5,4 meter) zorgen er voor dat hier nu diverse bureaus geplaatst zijn, evenals een keuken en een toiletruimte. Via een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken. Deze verdieping wordt momenteel gebruikt als ontspanningsruimte. Drie dakramen zorgen hier voor een prettige lichtinval. Tegen dit gebouw aan is een garage gebouwd met openslaande deuren naar de oprit.

Het tweede bijgebouw bevindt zich op het voorste gedeelte van het perceel. Het betreft een voormalig PTT-huisje en was vroeger een apart object (Plakstraat 4). Nu behoort het toe aan de eigenaren van Plakstraat 6. In deze ruimte bevindt zich een open woon/speelkamer, een keurige badkamer (met hoekbad, hangtoilet, wastafel en designradiator), een eenvoudig keukenblok , een meterkast en een aparte CV-installatie. Ook hier zijn weer veel mogelijkheden; wat dacht u bijvoorbeeld van uw eigen fitnessruimte, een mantelzorgwoning, een bed-and-breakfast of 'gewoon' een speelhuis voor uw kinderen?

Kortom, een unieke woning met veel mogelijkheden! Nieuwsgierig? U bent van harte uitgenodigd voor een bezichtiging!

ZonZone

Recently viewed