Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL Foto - Te koop: WONING plus BOUWKAVEL
33 foto's beschikbaar

Te koop: WONING plus BOUWKAVEL

Adres: Burgemeester van Suchtelenstraat 17, 6641 XM Beuningen Gld
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 2.140 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 100 m²
Aanvaarding In overleg
€ 750.000,- k.k.

Algemeen

Unieke kans: woning PLUS bouwkavel te koop!

Heeft u al heel lang de wens om met uw kinderen, ouders of vrienden bij elkaar te gaan wonen maar wilt u toch tegelijkertijd uw eigen woning en perceel?
En heeft u altijd al eens uw eigen huis willen bouwen? Hier doet zich een fantastische kans voor!
Op de Burgemeester van Suchtelenstraat 17 staat de vrijstaande woning met schuur. Deze woning be... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwperiode 1960
Aangeboden sinds Vrijdag 12 maart 2021
Aangeboden sinds Vrijdag 12 maart 2021

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00130
Vraagprijs € 750.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 12 maart 2021
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1960
Dakbedekking Bitumen
Dakpannen
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.140 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 100 m²
Inhoud 350 m³
Oppervlakte externe bergruimte 73 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Tuin rondom
Energieverbruik
Energielabel G
CV ketel
Warmtebron Gas
Bouwjaar 1980
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water Geiser
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Parkeergelegenheid Vrijstaande stenen garage
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Kadastrale gegevens
Beuningen B 1016 Beuningen B 1016
Perceeloppervlakte 2.140 m²

Beschrijving

Unieke kans: woning PLUS bouwkavel te koop!

Heeft u al heel lang de wens om met uw kinderen, ouders of vrienden bij elkaar te gaan wonen maar wilt u toch tegelijkertijd uw eigen woning en perceel?
En heeft u altijd al eens uw eigen huis willen bouwen? Hier doet zich een fantastische kans voor!
Op de Burgemeester van Suchtelenstraat 17 staat de vrijstaande woning met schuur. Deze woning betreft een kluswoning maar biedt veel mogelijkheden.
Achter deze woning bevindt zich de bouwkavel. Hierop mag een vrijstaande woning gebouwd worden. Het bestemmingsplan hiervoor is recentelijk (eind februari 2021) vastgesteld en daarmee onherroepelijk geworden.
Het gehele perceel betreft nu 2.140 m2, de kadastrale splitsing moet nog plaatsvinden. Op het perceel bevindt zich een erfdienstbaarheid van uit- en toegangsweg voor de achterliggende woonboerderij (Burgemeester van Suchtelenstraat 19).

Allereerst het woonhuis.
De woning is prachtig gelegen aan de rand van Beuningen en is gebouwd rond 1960. De familie heeft hier sindsdien gewoond en heeft de woning niet gemoderniseerd. U kunt hier dus aan de slag, dit ziet u gelijk bij binnenkomst in de woning. Wanneer we binnenkomen via de officiële entree, komen we eerst in de hal met toiletruimte, meterkast en garderobe-ruimte. Vervolgens komen we in de woonkeuken, deze keuken is altijd het centrale punt in het huis geweest. Vanuit de keuken is de provisiekelder toegankelijk. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning: u kijkt hier mooi uit op de Burgemeester van Suchtelenstraat. De raampartijen zorgen ervoor dat het zonlicht hier aangenaam naar binnenkomt. Wanneer we teruglopen naar de keuken, lopen we door naar de badkamer en bijkeuken. Deze badkamer is voorzien van een douche en wastafel. In de bijkeuken bevinden zich de witgoedaansluitingen, de CV-installatie (conventionele ketel, ca. 40 jaar oud) en een geiser.
De eerste verdieping telt vier slaapkamers. Via een luik in de overloop is de vliering toegankelijk.

Achter de woning staat de vrijstaande stenen schuur/garage. Deze is in 1958 gebouwd en in 1976 uitgebouwd.

En dan de bouwkavel!
De bouwkavel ligt achter bovengenoemde woning en schuur.
Er is een bouwvlak aangehouden van 15 * 10 meter met een afstand tot de oostelijke perceelgrens van 6 tot 6,5 meter. Aan de westzijde is een afstand aangehouden van 6,3 tot 7 meter tot de perceelgrens (het hart van de sloot). Binnen dit bouwvlak mag een woning worden opgericht met een voetprint van maximaal 120 m2. De nokhoogte van de woning mag maximaal 7 meter zijn.
De kapvorm kan zowel een platdak als een puntdak zijn, mits het bouwwerk een heldere vormentaal kent.
Voor de bijgebouwen geldt een oppervlakte van maximaal 50 m2, en een nokhoogte van maximaal 3,2 meter.
Het bouwvlak is parallel aan het huidige toegangspad gesitueerd. Deze ‘landweg’ (ligt ten westen van de woning en bouwkavel) blijft gehandhaafd. Het toegangspad zal derhalve in de toekomstige situatie door drie in plaats van twee woningen worden gebruikt.
Het inrichtingsplan schrijft voor dat de landschappelijke kwaliteiten van het plangebied gehandhaafd blijven, denk hierbij aan een deel van de boomgaard en de landweg. In het beeldkwaliteitsplan is aangegeven dat de nieuwe woning een landschappelijke architectuur dient te krijgen met een sobere maar hoogwaardige detaillering.
Meer informatie over deze bouwkavel kunt u vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot slot nog even over de locatie. Zoals vermeld ligt bovenstaande aan de rand van Beuningen en is het landelijke karakter hier nog goed te zien. Het perceel is waarschijnlijk tussen 1930 en 1958 in gebruik geweest als fruitboomgaard.
Het centrum van Beuningen bevindt zich op ongeveer 1 kilometer van de woning. Ook het centrum van Nijmegen ligt dichtbij, slechts 7 kilometer. De uitvalswegen A-50 en A-73 zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Heeft bovenstaande uw belangstelling gewekt? En wilt u graag meer informatie en/of een bezichtiging plannen?
U bent van harte welkom en kunt hiervoor contact opnemen met Carien Timmerman van Carien Makelaardij.

Brochure(s) en overige bijlagen

ZonZone

Sluiten

Recent bekeken