Beschrijving

Ruimte en veel wooncomfort! Deze twee eigenschappen kenmerken deze prachtige vrijstaande woning aan de Deciushof 5 in Beuningen. 
De woning beschikt over veel woonoppervakte (ca. 200 m2), een dubbele garage en een grote tuin (rondom). De woning is vanzelfsprekend volledig geïsoleerd en is altijd met veel aandacht en liefde onderhouden. Niet voor niets hebben de huidige eigenaren hier ruim 20 jaar gewoond! 
De woning ligt aan een rustige straat met enkel bestemmingsverkeer. Het centrum van Beuningen bevindt zich op ongeveer 2 kilometer van de woning en het centrum van Nijmegen op slechts 9 kilometer. De uitvalswegen A-50 en A-73 zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Indeling

Gelijk bij binnenkomst zult u zien dat de woning rust, ruimte en luxe uitstraalt. De gehele begane grond is voorzien van een keurige marmeren vloer (met vloerverwarming), dit zorgt voor een luxe uitstraling en mooie uniformiteit. 
De ruime hal (met meterkast, toilet en garderobe-ruimte) biedt toegang tot diverse ruimtes, te weten de woonkamer, bijkeuken en de studeerkamer. 
Allereerst de woonkamer, deze is momenteel opgedeeld in een zit-, tv- en eetgedeelte maar er zijn hier vele indelingen mogelijk. Opvallend zijn de grote raampartijen (o.a. met schuifpui) en de luxe open haard. 
De studeerkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en vanaf hier kijkt u mooi uit op de straat.  U kunt deze ruimte natuurlijk ook gebruiken als slaap- of speelkamer. 
De keuken is een echte woonkeuken met een uniek hoog plafond en veel raampartijen en werkruimte. Het fraaie schiereiland heeft een keramische kookplaat met afzuigkap. Overige inbouwapparatuur in de keuken betreft de oven, de vaatwasser en de koelkast. 
Vanuit de keuken loopt u door naar de bijkeuken waar zich o.a. de witgoedaansluitingen bevinden. Ook in deze bijkeuken is sprake van veel berg- en werkruimte. Via een vlizotrap kunt u hier naar een extra ‘zolder’. Op deze verdieping bevindt zich de CV-installatie. 

De eerste verdieping is eveneens ruim en beschikt over drie slaapkamers en een badkamer. 
Deze badkamer is te bereiken via de overloop of via de grootste slaapkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een wastafelmeubel met twee wastafels en een toilet. Via één van de slaapkamers is het dakterras te bereiken. 

De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap. Op deze verdieping zijn twee slaapkamers gerealiseerd en deze zijn allebei voorzien van een wastafel en bergruimte achter de knieschotten. 
Extra bergruimte is ook aanwezig op de overloop, in deze ruimte bevindt zich de omvormer voor de zonnepanelen. 

Zoals hierboven vermeld, is de woning omgeven door een prachtig aangelegde en goed onderhouden tuin. De tuin biedt veel privacy en u vindt hier veel kleurrijke borders en diverse terrassen zodat het altijd ergens heerlijk vertoeven is. 
De achtertuin is gelegen op het zuidwesten, hier kunt u dus echt genieten van de zon. 

Het totale perceel betreft 742 m2 . Op het perceel bevindt zich ook de vrijstaande garage die ruimte biedt voor twee auto’s. Voor de garage kunnen gemakkelijk nog twee auto’s worden geparkeerd op het eigen terrein.

Kortom, een keurige en ruime woning op een mooi perceel en goede locatie. 

Tot slot mag niet onvermeld blijven dat de woning is voorzien van diverse sunscreens en een zonnescherm en dat er vrijwel overal horren zijn geplaatst. 
In 2017 zijn er een twintigtal zonnepanelen op het dak geïnstalleerd. (Het energielabel heeft het label B omdat deze al is aangevraagd in 2015, dus voor de plaatsing van de zonnepanelen). 
In 2019 is de alarminstallatie vernieuwd en in 2020 is al het buitenschilderwerk nog gedaan. 

Heeft bovenstaande uw belangstelling gewekt? En wilt u graag meer informatie en/of een bezichtiging plannen? Wij horen het graag!

Kenmerken