Beschrijving

Bent u op zoek naar een woning die helemaal instapklaar is? En naar een woning die is uitgebouwd met een eetkamer en een keuken? En wilt u graag een veranda met berging in een zonnige achtertuin? 
Deze woning aan het Ornament 8 moet u dan eens even goed bekijken. 
De woning is vrijwel geheel voorzien van een prachtige siergrindvloer (dus zowel begane grond als eerste verdieping), heeft overal dubbele beglazing en bovendien zijn er vrijwel overal rolluiken geplaatst. Uniek is bovendien het vrije uitzicht aan de voorzijde van de woning waar u bovendien twee auto’s op uw eigen terrein kunt parkeren.

Indeling

De begane grond heeft een hal met toiletruimte, CV-ruimte (Nefit, 2017, laatste onderhoudsbeurt april 2021) en een meterkast. Wanneer u vervolgens de woonkamer binnenloopt, valt u gelijk op dat de woning mooi is uitgebouwd met een eetkamer en een keuken. Deze verbouwing (2002) heeft ertoe geleid dat de woonkamer aanzienlijk groter is geworden en dat er nu een extra speel- TV- of werkruimte in de woonkamer is. 
De eetkamer staat in een open verbinding met de woonkamer en de keuken. In het plafond van de eetkamer is een lichtkoepel aangebracht van ca. 2m2 die ervoor zorgt dat het een prettige en lichte ruimte is geworden. 
De aangrenzende keuken heeft o.a. een vaatwasser, 4-pitsgasfornuis met afzuigkap, een koelkast en drie diepvrieslades. 
Via een openslaande deur in de keuken heeft u toegang tot de achtertuin die overigens ook via de grote schuifpui in het eetgedeelte te bereiken is.
Zoals vermeld is de begane grond voorzien van een siergrindvloer, hetgeen een chique uitstraling geeft aan de woning, dit wordt nog versterkt door de aanwezigheid van drie luxe design-radiatoren.

Eerste verdieping

De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een keurige badkamer met douche-cabine, wastafel en hangtoilet. Tevens bevinden zich hier nu de wasmachine en droger. 

De aanwezige bergzolder is te bereiken via een luik op de overloop en via een luik op de grootste slaapkamer.

Bijzonderheden

De achtertuin is gelegen op het zuid-oosten; dit betekent dat u in de tuin heerlijk kunt genieten van de zon en dat deze zon ook lekker naar binnen schijnt in de keuken en eetkamer. De tuin is geheel bestraat en dus onderhoudsvriendelijk. Uniek is de aan de berging gebouwde en smaakvol ingerichte overkapping waar het natuurlijk de hele dag goed vertoeven is. Voor de toekomstige koper(s) heeft de huidige eigenaar vast het eternieten dak laten verwijderen en vervangen (maart 2021). 
Via een deur kunt u hier naar het achtergelegen voetpad. Dit is vooral gemakkelijk wanneer u met de fiets thuiskomt, u kunt op een eenvoudige manier de berging bereiken. In de berging staat een werkbank, daarnaast is voldoende ruimte voor het stallen van bijv. fietsen.

De voortuin is ook vrijwel geheel bestraat zodat hier twee auto’s geparkeerd kunnen worden. 

De woning ligt in een kindvriendelijke wijk aan de rand van Beuningen op ongeveer 1 kilometer van het centrum en vlakbij scholen. De snelwegen A-15 en A-73 zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Belangstelling voor deze woning? U bent van harte welkom voor een bezichtiging!

Kenmerken