Beschrijving

Bent u op zoek naar een moderne, instapklare en volledig geïsoleerde gezinswoning?  Wilt u graag wonen in een jonge en kindvriendelijke woonwijk op slechts 500 meter van de Waal en 4 kilometer van het centrum van Nijmegen? En wilt u een woning die nu al beschikt over drie slaapkamers maar waar gemakkelijk een vierde slaapkamer gerealiseerd kan worden?

Komt u dan eens kijken op Rozenburg 26 in Weurt. U bent van harte uitgenodigd voor een bezichtiging!

Indeling

Bij binnenkomst komt u in de ruime hal met toiletruimte en meterkast. Vervolgens loopt u door naar de woonkamer die is voorzien van een keurige PVC-vloer met vloerverwarming. Via de openslaande deuren loopt u zo de achtertuin in. Halverwege de woonkamer bevindt zich een trapkast die zorgt voor eventueel gewenste bergruimte.
De keuken bevindt zich aan de voorzijde en heeft inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat met afzuigkap, oven en vaatwasser (Siemens, 2020). De grote raampartijen zorgen ervoor dat u hier lekker kunnen genieten van het ochtendzonnetje.

Eerste verdieping

De eerste verdieping heeft een ruime overloop met drie slaapkamers en een badkamer. Deze badkamer is eveneens voorzien van vloerverwarming en heeft een inloopdouche, een hangtoilet en een wastafelmeubel. Er is mechanische ventilatie aanwezig en een raam zorgt voor de natuurlijke ventilatie en een mooie lichtinval.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap. Deze verdieping betreft nu nog een open zolderruimte, maar er is hier eenvoudig een vierde slaapkamer te realiseren. Een dakraam is hiervoor al geplaatst. Nu functioneert deze verdieping als studeer- en sportkamer. 
In een hoek staan de wasmachine en -droger opgesteld evenals de CV-ketel (2012) en de MV-unit. Achter de knieschotten is veel bergruimte aanwezig. 
Boven deze zolderverdieping bevindt zich een vliering die te bereiken is middels een vlizotrap, ook hier is sprake van veel bergruimte.

Tuin

De op het westen gelegen achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met grote tegels en een verhoogde border aan de zijkant. U kunt hier genieten van een hoge mate van privacy omdat u geen last hebt van inkijk van achterliggende woningen. Achterin de tuin staat een houten berging met overkapping. U kunt eenvoudig uw fietsen stallen in deze berging want deze is toegankelijk via het achtergelegen voetpad. Omdat de achtertuin op het westen ligt, kunt u heerlijk genieten van de ondergaande zon. Het elektrische zonnescherm zorgt hierbij voor eventueel gewenste schaduw. 

Tot slot mag niet onvermeld blijven dat het buiten-schilderwerk nog in 2018 is gedaan en dat de woning aan de voorzijde is voorzien van elektrische rolluiken. 

Kortom, een woning die van alle gemakken is voorzien en bovendien helemaal instapklaar is.
Heeft u belangstelling? Ik vertel u er graag meer over tijdens een vrijblijvende bezichtiging!

Kenmerken