Beoordelingen

Verkocht

Tichelaar 12, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Jan Janssen
In augustus contact opgenomen met Carien om mijn woning te verkopen. In dat gesprek voelde ik direct vertrouwen dat zij mijn huis zal verkopen. Ze was enthousiast, kende mijn situatie en gaf aan mij heel graag te willen helpen. En hoe!! Ze ging direct aan de slag. Binnen 2 weken kwam de woning online. De foto's waren duidelijk, de begeleidende tekst was zeer duidelijk en de 3D plattegrond gaf een goed beeld van mijn woning. Daarna binnen 2 weken een aantal bezichtigingen gepland. De makelaar nam altijd direct contact met me op wanneer er iets gebeurde. Erg prettig. Uiteindelijk kwam er een bod en ook hier heeft de makelaar snel gehandeld. In de periode tussen het tekenen van de voorlopige koopakte en de sleuteloverdracht bleef de makelaar contact houden met me. Hierdoor altijd vertrouwen gehouden dat het goed zou komen. Kortom een TOPMAKELAAR!!!

Verkocht

Strijdbijl 3, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Bert en Tatiana Zwalve
Carien is iemand die je persoonlijk benadert en veel energie in het ontzorgen steekt. Ondanks dat wij in het buitenland wonen, is alles heel soepel verlopen en zonder obstakels afgehandeld. De foto's van de woning zijn erg mooi geworden en hebben de positieve dingen van de woning naar voren gebracht. De afspraken met de potentiële kopers zijn soepel verlopen en altijd begeleid door Carien zelf. Email en telefonische communicatie gingen heel goed en duidelijk.

Verkocht

Are 34, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Ad en Janny
Persoonlijk met goede communicatie via diverse media. Houd je altijd op de hoogte. Luistert en geeft goede feedback in adviezen. Informatief in haar werkwijze en duidelijk over de mogelijkheden die zij biedt, maar ook over de hoogte van de courtage. Zet duidelijke lijnen uit en kan dit sturend uitvoeren. Kritisch in het totale proces. Doelstelling gericht. Maar bovenal een zeer prettig mens om mee samen te werken. Dit alles op basis van gedegen kennis en ervaring in de makelaardij. Bij ons zowel aankoop/verkoop makelaar.) Zeer aan te bevelen !!!!!!!!!!

Verkocht

Groene Heuvels 98, Ewijk

Verkocht binnen 6 weken

Frank en Lies de Raadt
Binnen 4 maanden heeft Carien onze twee recreatiewoningen verkocht. Na de 1e afspraak in het bewuste pand , wilde ze speciaal terugkomen om met zonnig weer de foto’s te maken. Die  zonnige foto’s kwamen op haar website en op Funda.
 Mede door haar vriendelijke en persoonlijke begeleiding is het allemaal snel gegaan.
 We werden steeds goed op de hoogte gehouden als er bezichtigingen waren, dat gaf een vertrouwd gevoel.
 
Carien bedankt voor je begeleiding! Helaas aan alles komt een eind! :-)
 Een hartelijke groet uit het altijd zonnige Badhoevedorp! 

Verkocht

Aubadestraat 50, Nijmegen

Verkocht binnen 1 week

Boda Jansen
Na onze kennismaking was de keuze voor Carien snel gemaakt. Het voelde direct ontspannen en vertrouwelijk. Carien is ontzettend prettig in de omgang, denkt over alles met je mee en houdt het lijntje kort. Zij is deskundig, persoonlijk en heeft een enorme passie voor haar vak. Carien heeft de verkoop van mijn appartement heel goed begeleid en binnen 1 week was deze verkocht! Ik dank Carien hartelijk voor alle goede zorgen, het is een echte vakvrouw en ik beveel haar oprecht iedereen aan!

Verkocht

Zellersacker 2016, Nijmegen

Verkocht binnen 3 maanden

Francois Dreuning
Als makelaar is Carien van Carien makelaardij een fijn persoon om mee te werken.
Duidelijk en rustig als het nodig is. En doortastend op het juiste moment. Ze informeert je over de mogelijkheden en onmogelijkheden en houdt je regelmatig op de hoogte. Ze zoekt dingen uit zonder dat je dat hoeft te vragen. Ik zou zo mijn volgende huis ook door haar laten verkopen!

Verkocht

Fazantlaan 59, Beuningen Gld

Verkocht binnen 1 week

Nanneke en Hedzerd
De keuze voor Carien was een logische voor ons. Zij werd ons van harte aanbevolen door onze hypotheekadviseur.
Carien is een makelaar die de tijd neemt. Voor de kennismaking, de rondleidingen, de onderhandelingen en het traject daarna.
Het contact met haar is altijd laagdrempelig, via mail, telefoon en app is zij ook buiten kantoortijden te bereiken.
Zij is iemand die van eerlijkheid houdt, hierdoor wisten zowel wij als de kopers waar we aan toe waren.
Dat ons huis binnen een week verkocht was hadden wij niet verwacht maar, wat een mooi resultaat!

Verkocht

Eikenpark 7, Beuningen Gld

Verkocht binnen 11 maanden

Jasper en Lisette
Toen wij ons huis te koop wilde zetten kregen we advies van onze buren om naar Carien te gaan.
Wat wij heel fijn vonden is dat Carien heel laagdrempelig bereikbaar is, ook buiten kantooruren. Staat open voor vragen en denkt mee.
Wij zouden Carien zeker bij anderen aanraden.

Verkocht

Ratelwacht 4, Beuningen Gld

Verkocht binnen 2 weken

Erik en Daisy Laros
De keuze voor Carien Makelaardij was snel gemaakt. Carien is erg prettig in de omgang en houdt het lijntje kort. Ze is altijd te benaderen via telefoon, WhatsApp of mail en er volgt heel snel een reactie. Op de eerste dag van de bezichtigingen kregen wij al een bod. Carien heeft ons uitstekend geïnformeerd en begeleid in het proces. Dezelfde dag nog zijn we eruit gekomen met de koper. Daarna werden wij keurig op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Regelmatig informeerde Carien of alles helder was en of ze ons nog ergens mee kon helpen. Wij zijn heel tevreden over Carien Makelaardij en raden haar zeer zeker aan!

Verkocht

Sluiskamp 3023, Wijchen

Verkocht binnen 1 week

Edwin Awater
Toen wij besloten om ons huis te gaan verkopen, gingen we op zoek naar een professionele verkoopmakelaar. Al snel kwamen we uit bij Carien Makelaardij uit Beuningen. Na het eerste gesprek hadden we direct vertrouwen in het slagen van de verkoopopdracht. Na de intake en een mooie fotosessie stond ons huis al snel te koop op Funda.
Geheel boven onze verwachting bleek ons huis een dikke week later verkocht! De enorme belangstelling van geïnteresseerden werd door de makelaar uitstekend gemanaged.
Kortom, wij zijn zeer tevreden over deze makelaar waarbij woorden als prettig in omgang, doortastend, transparant en afspraak is afspraak er uit springen.

Verkocht

Kleidonk 26, Beuningen

Verkocht binnen 4 maanden

Gerard en Carla Kuipers
Carien, bedankt voor de goede begeleiding van zowel de verkoop van onze woning als ook bij de aankoop van onze nieuwe woning!

Carien is altijd bereikbaar, eerlijk en betrouwbaar en zij heeft zich voor 100% voor ons ingezet. Voor de bezichtigingen neemt zij altijd ruim de tijd om de woning te laten zien en ze geeft meteen daarna reactie hoe de bezichtigingen gegaan zijn.
Zelfs bij moeilijke beslissingen en lastige onderhandelingen hebben wij altijd goede en eerlijke adviezen gekregen. Carien heeft vanaf het begin van het proces tot en met de notaris altijd goed geholpen.

Als je een goede makelaar zoekt die tijd voor je heeft en op een vriendelijke en persoonlijke werkwijze de verkoop of aankoop van je woning regelt, dan raden wij Carien Makelaardij van harte aan.

Verkocht

Aalsterveld 16, Beuningen Gld

Verkocht in 2 weken

Marloes Schreurs en Rowdy Braun
De kwaliteit van dienstverlening van de Carien Makelaardij is heel hoog. Carien weet precies hoe de woningmarkt in elkaar steekt en is goed op de hoogte wat huizen kunnen opbrengen. Daarnaast hebben we de wijze waarop de Carien ons geadviseerd heeft tijdens het proces erg gewaardeerd. Ze is duidelijk in haar advies en ook heel attent. Ze heeft ons voortdurend op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen, ook buiten kantoortijden. Daarnaast heeft ze onze belangen heel goed behartigd, waardoor we met een gerust hart bepaalde keuzes hebben kunnen maken.

Verkocht

Wilhelminalaan 144, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Simone en Jeroen
Wat zijn we tevreden over de accurate, plezierige en betrokken wijze waarop onze woningverkoop is verlopen. We hebben Carien leren kennen als een toegankelijke vrouw die haar vak verstaat, ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. De communicatie was voortreffelijk zodat we de hele verkoop met een gerust hart aan haar hebben overgelaten. De zorgvuldig gekozen teksten, de waarheidsgetrouwe en prachtige fotoreportage, een nauwlettende en snelle terugkoppeling na bezichtigingen, professionele en prettige rol bij de prijsonderhandelingen, contractuele aspecten werden volledig voorbereid; alles verliep in goed overleg, gestructureerd en zorgvuldig. We kunnen Carien van harte aanbevelen!

Verkocht

Karekietstraat 12, Wijchen

Verkocht binnen 2 weken

Bart Roelofs
Ons kennismakingsgesprek met Carien was erg plezierig. Carien helpt en denkt goed mee over de beste verkoopmethode van de woning. Verder is Carien erg betrokken, makkelijk (Whatsapp) en bijna altijd bereikbaar (niet alleen binnen kantoortijden) en begeleidt ze het gehele verkoopproces. 
Carien, heel erg bedankt voor al je hulp en advies bij de verkoop van onze woning en wij zullen je zeker aanbevelen!

Verkocht

Leemdonk 7, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Gerrie en Jolanda Jeukens
Met heel veel plezier kijken wij terug op onze fijne samenwerking! Carien, jij bent er voor in de wieg gelegd! Top!
Onze dank is groot!

Verkocht

Burgemeester Overmarsstraat 9, Ewijk

Verkocht binnen 2 maanden

Bennie en Diana Vink
Bedankt Carien voor je enthousiasme en toewijding tijdens de verkoop van onze woning. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. 

Verkocht

Nettenknoper 4, Beuningen

Verkocht binnen 3 maanden

Josta van Maassen
Ik heb mijn huis verkocht via Carien, haar enthousiasme en vriendelijke uitstraling maakten mij ook enthousiast. De communicatie verliep heel erg goed want ze staat altijd voor je klaar welke vraag je ook hebt. Omdat het zo beviel hebben, we haar ook als aankoopmakelaar gevraagd. En met succes heeft ze ons droomhuis weten te bemachtigen voor ons. Door haar directe aanpak en communicatie was ons bod vrijwel direct geaccepteerd. We kregen ook goed advies tijdens kopen en verkopen ook al ging het niet over een van de woningen.  Kortom Carien is een topper en ik zal haar zeker aanbevelen.

Verkocht

Wethouder Loeffenstraat 16, Ewijk

Binnen 2 weken verkocht

Janneke en Maicel Spin
Deskundig, persoonlijk en stipt. Deze woorden omschrijven Carien. Een fijn persoon in de omgang en met verstand van zaken. Carien heeft ons geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. Ze heeft het huis bezichtigd, ons geadviseerd, onderhandelingen gevoerd en YES! het huis is van ons! Daarna was het tijd om ons huis snel te verkopen: De presentatie van onze woning op Funda zag er heel erg verzorgd uit. Carien heeft mooie wervende teksten geschreven en de foto's gaven een heel goed beeld van ons huis. Tijdens het hele verkoopproces heeft ze ons voortdurend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. De bezichtigingen plant ze slim vlak na elkaar en geeft de kijkers de tijd om rustig alles te bekijken. Na 14 bezichtigingen en flink onderhandelen is onze woning binnen 2 weken verkocht! Ze houdt contact met de kopers, makelaar en notaris, we hadden er geen omkijken naar.

Verkocht

Rietdekker 8, Beuningen

Verkocht binnen 1 week

Koen en Marieke van Kerkhoff
In een voor ons spannende tijd met een zwangere buik, hebben wij ons huis verkocht en een ander huis gekocht. Via via hoorden wij van Carien en bij het eerste gesprek was de klik en het vertrouwen er direct. Carien is professioneel, duidelijk en bevlogen, maar wel met een persoonlijke aanpak die ons erg aansprak. Door haar kundigheid, snelle en flexibele handelen en de mooie foto's van ons huis, is ons huis binnen een week verkocht. Omdat wij een groot vertrouwen in Carien hadden, hebben we haar ook als aankoopmakelaar gevraagd. Carien heeft ons uiteindelijk geholpen aan onze huidige woning, waar wij heel blij mee zijn. Hierbij heeft zij ons geadviseerd, meegedacht en onderhandeld, waarvan zij ons continu op de hoogte hield. 

Carien, bedankt voor je professionele handelen, je flexibiliteit, je stiptheid en vooral voor je open en persoonlijke aanpak. Wij raden je zeker aan bij anderen. 

Groetjes, 
Koen en Marieke van Kerkhoff

Verkocht

Sima 4, Beuningen

Verkocht binnen 1 week

Ineke Coppes
Enkele maanden geleden heb ik ervoor gekozen om met Carien van Carien Makelaardij in zee te gaan i.v.m. de verkoop van mijn woning.
Mijn ervaring in een notendop: Carien is bevlogen, oprecht, belangstellend, enthousiast en heel meelevend met de client gedurende het hele proces.

Verkocht

Snoekgracht 25, Beuningen

Verkocht binnen 4 maanden

Arjan en Henny Bergman
De beslissing genomen: we gaan ons huis verkopen …
 
Sommige dingen doe je te weinig om helemaal zelf te doen. Dus zijn we op zoek gegaan naar een verkoopmakelaar. Carien valt dan in het oriënterende gesprek direct op door haar persoonlijke benadering: je voelt je niet één van de velen.
Kent u dat? Als de opdracht is gegund, is de aandacht meteen een stuk minder? Niet bij Carien! Vanaf het eerste moment met volle inzet op zoek naar verschillende wegen om het huis op de juiste manier onder de aandacht te brengen. Goede wervende teksten, mooie foto’s (ook als dat nog een keer moet door betere zon, mooiere tuin, opgeruimder huis), drone-opnames, facebook-berichten, alles klopt gewoon.
 
Een belletje, Carien rijdt nog even langs en onder het genot van koffie (met echte koffiemelk, geen poeder) het plan bepalen als er concrete interesse is. Maar ook om de twijfels over vraagprijs, termijnen, en alles waar je bij de verkoop tegenaan loopt, te bespreken.
Voor de potentiële koper een zeer prettige gesprekspartner, concreet, duidelijk, in gesprek blijven, respect voor de situatie van de ander, maken dat het op hele korte termijn tot een verkoop komt!
 
Dank je wel Carien! Jou als aankoopmakelaar voor ons nieuwe huis uitkiezen was een logische vervolgstap, gaat ook weer goedkomen. In de zoektocht naar ons nieuwe huis al diverse (verkoop)makelaars ontmoet, telkens weer bevestiging: wij hebben een goede keus gemaakt!

Verkocht

Nettenknoper 17, Beuningen

Verkocht binnen 1 week

Lieske en Chris Baron
Je huis verkopen is niet niks en we zagen er best wel even tegenop. We hadden van kennissen gehoord dat zij erg prettig door Carien waren geholpen en hebben toen een vrijblijvend advies gesprek met haar aangevraagd. We waren meteen onder de indruk van de positieve benadering van Carien, het heldere verhaal en het vertrouwen dat ze uitstraalde. We zijn erg blij dat we voor haar hebben gekozen zowel voor de verkoop van ons huis als voor de aankoop van ons nieuwe huis. Carien is goed bereikbaar, reageert altijd snel, is behulpzaam en denkt aan alle details. Moesten we het overdoen dan zouden we meteen weer voor Carien kiezen, zo’n persoonlijke maar toch ook professionele aanpak als die van haar zie je helaas niet vaak.

Verkocht

Leerlooier 8, Beuningen

Verkocht binnen 1 week

Dennis Elbers en Hilde Kersten
Het beste besluit was om samen met Carien ons huis te verkopen! 
We hebben een heel prettige samenwerking ervaren. Carien is authentiek en meegaand en ze heeft het vermogen om iedereen snel op zijn/haar gemak te laten voelen. 
Lieve Carien nogmaals heel erg bedankt voor alles! 

Groetjes van Dennis en Hilde

Verkocht

Mariënweerd 2, Weurt

Verkocht binnen 8 maanden

Yvonne Janssen
Vanaf het eerste moment dat Carien bij mij thuis kwam om mij te adviseren over de verkoop van mijn woning had ik er een goed gevoel over, ik vond het fijn dat werkelijk alles uit mijn handen werd genomen. Heerlijk dat ik zelf nergens aan heb hoeven denken .
Zelfs toen ik op zoek ging naar een nieuw onderkomen, heeft Carien mij verschillende adviezen gegeven waar ik veel van opgestoken heb. Kortom een fijne makelaar die absoluut doet wat zij belooft !

Verkocht

Slinger 73, Beuningen

Verkocht binnen 3 weken

Timothy en Annemarie Dekker
Ons huis is verkocht door Carien. Zij is erg betrokken, warm en deskundig! Het contact met haar verliep erg prettig, altijd stond zij voor ons klaar via whats-app, telefoon en natuurlijk face-to-face wanneer we vragen hadden. Ze reageert en schakelt super snel, ze houd zich aan gemaakte afspraken en veel meer dan dat! Zij was ook onze aankoopmakelaar, ook dit verliep fantastisch dank zij haar. Wij konden ons droomhuis kopen onder voorbehoud van verkoop eigen woning. We hadden niet gedacht dat onze woning aan de Slinger binnen 3 weken verkocht zou zijn. Carien heeft oog voor detail, foto's waren erg mooi, goeie folder, handig gebruik gemaakt van social media. De bezichtigingen verliepen heel erg prettig dank zij haar, zij nam de tijd voor aspirant kopers, levelt en stemt goed af. Zij is erg deskundig. Wij hebben verschillende mensen Carien aangeraden en hebben daarom één advies; zoekt u een makelaar voor verkoop of aankoop woning dan is Carien de beste keuze. Dank zij haar kijken we fijn terug op een bijzondere spannende en leuke tijd. Dank je wel Carien voor alles!

Verkocht

Eikenpark 5, Beuningen

Verkocht binnen 5 weken

Danny Manie
Ik heb mijn huis verkocht via Carien omdat ze een zeer vriendelijke en betrokken makelaar is die weet waar ze het over heeft en die haar afspraken nakomt. Geen vraag is te lastig en ze houdt je overal van op de hoogte. Ook bij de aankoop van onze nieuwe woning heeft ze het allemaal super goed aangepakt van bezichtiging, bieding tot aan de notaris! Mochten we in de toekomst plannen hebben om weer te gaan verhuizen, dan nemen we zeker weer Carien.

Verkocht

Sima 27, Beuningen

Verkocht binnen 4 maanden

Jaap en Karin Kamps-Nederveld
Carien heeft ons perfect geholpen met de verkoop van ons huis. Helder communicatie en deskundige adviezen waren erg prettig om mee samen te werken. De bezichtigingen zijn keurig uitgevoerd en de woning is binnen een mooie termijn verkocht.

Verkocht

Burgemeester Geradtslaan 21-A, Beuningen

Verkocht binnen 5 maanden

Verkocht

Ratelwacht 51, Beuningen

Verkocht binnen 3 weken

Jose Scheel en Hans Hermsen
Wij hebben Carien gekozen vanwege haar persoonlijke benadering. Ze vroeg naar ons en onze woonbeleving en door goed te luisteren kon ze uitstekend de mooie kanten van ons huis en omgeving benadrukken tijdens de bezichtigingen. Op de website stonden heldere foto's en een goede tekst en we kwamen gezamenlijk tot een scherpe vraagprijs. Haar werkwijze gaf ons een goed gevoel; ze zorgde voor ons, onze huisdieren, ons huis en had oog voor de zakelijke kant. De kracht van Carien is dat ze de behoefte van de kopende partij ziet en daar goed op inspeelt zonder overdreven te zijn; haar betrokkenheid is echt! Zij is bijvoorbeeld een rondje gaan lopen door de wijk met de kopende partij waardoor er een totaalbeleving ontstaat. Door het samenspel tussen Carien als makelaar en onze eigen inbreng is ons huis tot onze totale verrassing binnen drie weken verkocht en hebben we bijna de volledige vraagprijs gekregen na onderhandeling door Carien. Het heeft ons rust gegeven dat wij altijd aan haar raad konden vragen in dit proces en niets was haar teveel. Een vakvrouw!

Verkocht

Glazenier 13, Beuningen

Verkocht binnen 2 weken

Remi en Marina Hartel
Carien werd ons aangeraden door goede vrienden. Vanaf het eerste orienterende telefoontje tot het ondertekenen van de akte bij de notaris hebben we een goed gevoel bij haar gehad. Carien is uiterst betrouwbaar, zeer gedreven en professioneel tot in elk detail. Ze is toegankelijk, beantwoordt vragen vrijwel direct en gaat tot het uiterste om een passend advies te geven. Met een jong gezin was het belangrijk dat we de ver- en aankoop zoveel mogelijk uit konden besteden en dat heeft Carien meer dan goed opgepakt. Sinds we haar kennen, hebben we haar aan iedereen aangeraden die een makelaar zoekt!

Verkocht

Ireneplantsoen 11, Ewijk

Verkocht binnen 7 maanden

Dennis en Danielle Hoogendoorn
Carien, bedankt voor de verkoop van ons huis! Eindelijk een makelaar die begrijpt dat je geen nummer bent. Carien heeft passie voor haar vak en passie voor mensen. En juist deze combinatie maakt haar uniek. Ze is een fijne, betrokken makelaar. Staat altijd voor je klaar met advies, luistert goed en is altijd bereikbaar. Ook 's avonds en in het weekend. Carien is oprecht en betrokken, wat ook veel vertrouwen geeft aan potentiele kopers.
Zoek je een makelaar die echt zijn best voor je doet? Wij kunnen Carien van harte aanbevelen aan iedereen die een huis wil kopen of verkopen.

Verkocht

Homberg 2519, Wijchen

Verkocht in 3 maanden

Angelique en Carla Wiegers
Carien, bedankt voor alles! Het is niet niks als je als kinderen het appartement van je moeder moet verkopen. Zonder jouw kundigheid en steun hadden we het nooit zo snel verkocht. Vandaag was de overdracht bij de notaris, het is goed zo!

Verkocht

Burgemeester Geradtslaan 64, Beuningen

Verkocht in 3 maanden

Mike Tromp en Karin Egging
We hebben het als ontzettend prettig ervaren om ons huis met Carien te verkopen. Carien heeft echt hart voor haar werk. Dat zagen wij in alles terug: persoonlijk contact, prachtige foto's, grote mate van betrokkenheid, altijd klaar staan voor advies, zelfs op zondagen bezichtigingen kunnen plannen, snelle handelen, zeer zorgvuldig op de hoogte houden van de verkoper en zo kunnen we nog wel even doorgaan. 
Carien heeft ons ook geholpen bij het kopen van een nieuwe woning en ook daarover zijn wij zeer tevreden, ook hierbij geldt: wat een betrokkenheid!
Carien, wij willen jou heel erg bedanken voor al je hulp. Wij hebben het verkopen van ons huis, vooral dankzij jou, als heel leuk ervaren. Wij raden iedereen Carien Makelaardij aan bij de   verkoop en/of koop van een woning.

Verkocht

Lagunesingel 80, Beuningen

Verkocht in 3 weken

Lotte Berendsen en Bert Jan Wezeman
Wij hebben Carien gekozen uit drie makelaars omdat haar aanpak ons het meeste aansprak. Ze heeft een enorme passie voor het vak en wil graag goed werk leveren. En dat doet ze! Carien is goed bereikbaar en zeer flexibel met het inplannen van bezichtigingen. Ze heeft ons huis in 3,5 week verkocht mede dankzij mooie foto's op Funda. We hebben na het eerste bod samen een plan van aanpak bedacht en dat heeft gewerkt. Wij raden Carien zeker aan bij iedereen die een makelaar zoekt.

Verkocht

De Lingert 5126, Wijchen

Verkocht binnen 2 weken

Verkocht

Vizier 3, Beuningen

Verkocht binnen 4 weken

Heidi Schuilenburg en Ron Grisel
Carien is een bekwame, gedreven en energieke makelaar. Daarbij gewoon een leuk mens! Ze kan huizen goed in de markt zetten en snel verkopen! Zeker aan te raden bij familie en vrienden!

Verkocht

Pater van Boxtelweg 13, Ewijk

Verkocht binnen 4 weken

Ron en Ingrid van Dijk
Naast de deskundigheid hebben wij met name de service-gerichtheid en de persoonlijke, maar professionele, aanpak van Carien als zeer positief ervaren. Ze was altijd bereikbaar voor de gekste vragen of overleg. Carien heeft ons goed geadviseerd en veel werk uit handen genomen. Ze hield ons goed op de hoogte van geplande bezichtigingen en ontwikkelingen en ook verliep de contractuele afhandeling zeer voorspoedig. Ons huis was snel verkocht, waardoor wij ons droomhuis konden aankopen. Bedankt voor de goede zorgen Carien!

Verkocht

Pompenmaker 9, Beuningen

Verkocht in 4 maanden

Richard Janssen
We hadden eigenlijk al langer in de planning om mijn huis te verkopen zodat we eindelijk konden gaan samenwonen. Maar we waren er nog niet uit of we het zelf eerst zouden proberen of via welke makelaar..... Tot onze aandacht werd getrokken door diverse berichten van Carien op Facebook en de bijbehorende reacties. Dus toch maar een telefoontje gedaan en een afspraak gemaakt. Warm, persoonlijk en betrokken is Carien dus de knoop was snel doorgehakt dat zij mijn huis zou gaan verkopen. En Carien heeft geen 9 tot 5 mentaliteit, even wat doornemen 's avonds of op een zaterdag was geen enkel probleem. Weer eens wat anders als de bestaande makelaars die alleen van 9 tot 5 tijd hebben voor je.
Mijn huis verkocht niet zo snel als gehoopt maar met de verkoop in een maand of 3 hadden we zeker geen klagen. De verkoop was prima verzorgd, maar daarna konden we bij haar nog prima terecht met onze vragen bij de aankoop van ons nieuwe huis.


Verkocht

De Haaghe 22, Beuningen

Verkocht binnen 5 maanden

Harrie Kouwenberg
Namens de familie Kouwenberg wil ik Carien hartelijk bedanken voor haar ondersteuning bij de verkoop van ons huis aan de Haaghe 22 in Beuningen.
Terugkijkend op de verkoop van ons huis en Carien, denk ik bij Carien aan:
- Deskundig en professioneel;
- Betrokken, alert en snel in de reactie;
- Ontzorgt bij de voorbereiding, tijdens en na de verkoop van het huis maar neemt je mee in het hele proces. De verkoper neemt de beslissingen.
- Communicatief sterk; luistert goed wat je wilt, adviseert op een prettige wijze en houd je goed op de hoogte van het verkoopproces (mondeling en schriftelijk).

Maar bovenal een persoon waar je makkelijk mee communiceert en die vertrouwen uitstraalt. Ik zou de volgende keer weer voor Carien Makelaardij kiezen.

Namens de familie Kouwenberg wens ik Carien, persoonlijk en zakelijk, veel succes toe.

Harrie Kouwenberg

Verkocht

Schoolstraat 152, Malden

Verkocht in 10 maanden

Vivian Gerrits en Edward van Zoggel
Carien werd ons aangeraden door vrienden die hun woning met haar als makelaar hadden verkocht. En ook wij kunnen zeggen dat Carien absoluut een hele goede en fijne makelaar is! Ze is betrokken, deskundig en enthousiast! Carien is erg goed bereikbaar en zeer flexibel met het inplannen van bezichtigingen. Ook neemt zij alle tijd voor de bezichtigingen en is in staat potentiële kopers te enthousiasmeren en op hun gemak te stellen. Wij kunnen Carien van harte aanbevelen! 

Verkocht

De Lingert 5124, Wijchen

Verkocht binnen 3 weken

Bjorn en Nathalie Verhaaff
Wij zijn bij Carien gekomen via onze financieel adviseur. Ze is erg energiek en legt alles goed uit. Ze luisterde goed naar onze wensen. Al met al een goede keuze geweest!

Verkocht

Tituslaan 44, Beuningen

Verkocht binnen 5 maanden

Cindy Gerrits
Ik heb Carien leren kennen als een betrokken en enthousiaste makelaar. Ze denkt mee, handelt snel en is erg flexibel. Dit is vooral fijn omdat de potentiele kopers nu eenmaal niet allemaal tussen 8.30 en 17.00 uur kunnen bezichtigen. In mijn geval bleek het Open Huis een schot in de roos! Vanaf de eerste kennismaking tot het moment van overdracht bij de notaris heeft Carien mij op een professionele wijze begeleid en ontzorgd.

Verkocht

Jonkerstraat 15, Weurt

Verkocht binnen 3 dagen

De heer J.H.M. van Langen
Ik ben zeer tevreden over de gehele gang van zaken omtrent de verkoop van de Jonkerstraat 15 door Carien Makelaardij en heb er een prettig en goed gevoel aan overgehouden. 

Enkele typeringen van Carien zijn:
- gemakkelijk in de omgang;
- deskundige adviezen;
- geeft het gevoel gehoord te worden;
- bereid tot veel overleg;
- bereid tot het bespreken van mijn vele vragen;
- prettig contact;
- grote betrokkenheid.

Ik wens Carien heel veel werk toe in de toekomst en hopelijk met dezelfde inzet en goede resultaten. Nogmaals heel veel dank Carien!

Verkocht

Kerkstraat 17, Weurt

Verkocht binnen 6 weken

Willy Derks
Toen Carien Timmerman ons kwam vragen of zij het huis van mijn moeder in de verkoop mocht nemen, hebben wij, als familie Derks, toch even bedenktijd gevraagd. Het zou voor Carien het eerste huis zijn dat zij met haar eigen bedrijf als makelaar in de verkoop zou nemen. We hebben echter niet lang hoeven denken en achteraf kunnen we zeggen dat het een prima keuze was. Carien pakt de zaken kordaat en correct aan. Zij zorgt er voor dat de verkoper ontzorgd wordt en dit gevoel weet zij ook over te brengen naar mogelijke kopers. 
Uiteindelijk heeft het huis nog geen vijf en halve week te koop gestaan en is alles tot in de puntjes geregeld. Wij kunnen dus ook volmondig zeggen: Carien Makelaardij, van harte aanbevolen!

Namens de familie Derks, Willy Derks.

Verkocht

Koolzaadveld 10, Beuningen

Verkocht binnen 9 weken

Gert-Jan en Mirjam
Carien is toegewijd, snel en punctueel. De brochure verzorgde ze nauwkeurig. De contacten zijn correct en netjes volgens afspraak. We vonden het prettig dat ze aandacht heeft voor het persoonlijke verhaal en zouden haar zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Verkocht

Zomertaling 99, Wijchen

Verkocht binnen 4 weken

Freek Brooijmans
Carien heeft het appartement van mijn moeder in korte tijd, circa 4 weken, verkocht. Haar manier van werken is betrokken, correct en zeer kordaat.
Afspraken werden snel gemaakt, vastgelegd en punctueel nagekomen. Ook de afwikkeling voor de toestemming van de rechtbank in verband met bewindvoering, werd al in gang gezet voor de vraag gesteld was.
De presentatie op Funda middels tekst en foto's was uitnodigend. Een deel van de meubels was al weg maar de foto's kwamen toch erg warm over.
De kopers hadden eveneens met hun verhaal haar volledige en warme aandacht, wat ook door hen zeer gewaardeerd werd. 
Kortom een zeer positieve ervaring. Ik kan Carien bij iedereen van harte aanbevelen!

Verkocht

De Balmerd 82, Beuningen

Verkocht binnen 7 weken

Jules en Marion van Beek
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Carien. We hadden eerder ons huis te koop staan via een makelaar uit Nijmegen. Het liep niet echt storm en er was vanuit deze makelaar ook weinig actief contact. We hebben besloten het daar weg te halen en onder te brengen bij Carien. Wat een verschil! Carien is zeer voortvarend te werk gegaan, heeft een eigen Open Dag voor ons huis georganiseerd met als resultaat: binnen 7 weken verkocht! Wij kunnen Carien van harte aanbevelen.

Verkocht

Burgemeester Overmarsstraat 4, Ewijk

Verkocht binnen 3 weken

Frans Grisel
Toen ik besloot om mijn huis te verkopen, hebben mijn zoon Ron en ik makelaars uitgenodigd om te komen praten. Uit die gesprekken is Carien voor ons degene geworden, die ons zou begeleiden bij de verkoop. Waarom? De warme en hartelijke manier van praten en met veel vertrouwen naar mij toe, toch wel zakelijk en to the point, en met een zeer positieve uitstraling van 'schouders er onder en we gaan er voor'. Het resulteerde dat de woning in amper 2,5 week werd verkocht. 
Later zei ik tegen Ron: dit is de makelaar die de tijd heeft voor de verkoper en de kandidaat-koper om de koop te doen slagen.
Carien, bedankt!