Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen Photo - Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen
29 photos available

Sold: Burgemeester Geradtslaan 34, 6641 ZZ Beuningen

Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 367 m²
Liveable area 118 m²
Acceptance By consultation
Status Sold
€295,000
Sold

General

Wilt u zich ook zo laten verrassen door deze leuke hoekwoning aan de Burgemeester Geradtslaan? Niet alleen ligt de woning op een buitengewoon groot perceel (367 m2), het huis is ook nog eens flink uitgebouwd aan de achterzijde (zowel de begane grond als de verdieping). Bovendien heeft het een aangebouwde garage die vanuit de woonkamer te bereiken is en is er in de achtertuin een veranda gebouwd... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, corner house
Construction period 1960
Status Sold
Offered since 18 September 2020

Features

Offer
Reference number 00124
Asking price €295,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 18 September 2020
Last updated 09 October 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1960
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 367 m²
Effective area 118 m²
Content 472 m³
Surface area other inner rooms 26 m²
Surface area external, linked storage rooms 9 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Back yard
Orientation South
Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler Nefit Topline
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Air conditioning
Central heating
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Parking Attached stone
Has AC Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes

Description

Wilt u zich ook zo laten verrassen door deze leuke hoekwoning aan de Burgemeester Geradtslaan? Niet alleen ligt de woning op een buitengewoon groot perceel (367 m2), het huis is ook nog eens flink uitgebouwd aan de achterzijde (zowel de begane grond als de verdieping). Bovendien heeft het een aangebouwde garage die vanuit de woonkamer te bereiken is en is er in de achtertuin een veranda gebouwd van waaruit u een prachtig uitzicht heeft op de tuin en de woning.
De woning is helemaal instapklaar en vrijwel volledig voorzien van kunststofkozijnen.
Vanaf de slaapkamer aan de voorzijde kijkt u uit op het Julianaplein. Winkels, supermarkt en bushalte bevinden zich op ca. 100 meter van de woning.

Ground floor

Bij binnenkomst komt u eerst in de hal met meterkast, toiletruimte en ruime trapkast.
Vervolgens komt u in de woonkamer die is voorzien van een siergrindvloer (2015). Aan de voorzijde is een erker aangebouwd en vanaf hier kijkt u mooi uit op het centrum van Beuningen.
De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en in de uitbouw bevindt zich nu het eetgedeelte. Via de openslaande deuren loopt u hier zo de achtertuin in. Halverwege de woonkamer bevindt zich de half-open keuken die is voorzien van inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat met afzuigkap, een magnetron, een (grill)-oven, een koelkast en een vaatwasser.
Zoals vermeld, loopt u via de woonkamer naar de garage. In deze garage bevinden zich de witgoedaansluitingen en de CV-ketel. Vorig jaar is er een radiator in de garage geplaatst.

First floor

Wanneer u naar boven loopt, ziet u gelijk het verschil met de andere woningen in de straat. De voormalige kleine badkamer aan de voorzijde is omgebouwd tot een keurige bergkamer en de aanbouw heeft ervoor gezorgd dat er nu sprake is van een grote overloop met veel vaste kasten, een inpandige badkamer (met twee lichtkoepels waarvan er één geopend kan worden) en twee slaapkamers aan de achterzijde. Tevens is er nog een slaapkamer aan de voorzijde.
De badkamer is in 2016 vernieuwd, is lekker ruim en heeft een wastafelmeubel, een hangtoilet en een douchecabine met diverse luxe functies zoals een radio, massage-jets en regen- en handdouche. Verder heeft de badkamer nog een designradiator.

Details

En dan de achtertuin: deze is verrassend groot en u zit hier eigenlijk helemaal vrij! In 2014 is het helemaal opnieuw aangelegd en is er toen ook een mooie veranda gebouwd waar het altijd heerlijk vertoeven is. De diverse borders, de mooie vijver, de gezellige zitjes en de grote palmboom in het midden van de tuin zorgen voor een prachtig plaatje. Omdat de achtertuin op het zuiden ligt, kunt u altijd ergens genieten van de zon. Het elektrische zonnescherm (2018) aan de achtergevel van de woning zorgt voor de eventueel gewenste schaduw. Naast de garage is nog een kleine overkapping gerealiseerd waar de containers en eventuele gereedschappen geplaatst kunnen worden zodat deze mooi uit het zicht staan.
De voortuin is eveneens keurig aangelegd. Naast de voortuin kunt u gemakkelijk twee auto’s parkeren op uw eigen oprit.
Tot slot mag niet onvermeld blijven dat de woning gedeeltelijk is voorzien van inpandige rolluiken, dat alle inbouwverlichting led-verlichting betreft en dat er in de twee slaapkamers aan de achterzijde een airco geplaatst is. Vanzelfsprekend is overal sprake van dubbele beglazing.
Kortom, een woning die u zeker zal verrassen! Wilt u deze woning ook eens van binnen bekijken? U bent van harte uitgenodigd voor een bezichtiging!

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed