38 photos available

Sold: Schacht 45, 6641 PV Beuningen

Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 329 m²
Liveable area 129 m²
€315,000
Sold

General

Deze uitgebouwde halfvrijstaande woning met aangebouwde garage en berging ligt aan de rand van een woonwijk op slechts 300 meter van het Heuvepark waar u heerlijk kunt wandelen. De woning is goed onderhouden en heeft vele veranderingen ondergaan in de afgelopen jaren. Zo is de zolderverdieping boven de garage in 2010 verbouwd en is hier een extra slaapkamer gerealiseerd en zijn ook de keuken en... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Construction period 1983
Status Sold
Offered since 16 November 2018

Features

Offer
Reference number 00074
Asking price €315,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 16 November 2018
Last updated 23 January 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1983
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Composite
Isolations Cavity wall
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 329 m²
Effective area 129 m²
Content 541 m³
Surface area other inner rooms 36 m²
Surface area external storage rooms 7 m²
Surface area external, linked storage rooms 18 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation East
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation West
Garden 2 - Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2018
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Wood stove
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Parking Attached stone
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Has solar panels Yes

Definition

Deze uitgebouwde halfvrijstaande woning met aangebouwde garage en berging ligt aan de rand van een woonwijk op slechts 300 meter van het Heuvepark waar u heerlijk kunt wandelen. De woning is goed onderhouden en heeft vele veranderingen ondergaan in de afgelopen jaren. Zo is de zolderverdieping boven de garage in 2010 verbouwd en is hier een extra slaapkamer gerealiseerd en zijn ook de keuken en badkamer in respectievelijk 2016 en 2017 compleet vernieuwd. In 2014 zijn er 10 zonnepanelen geplaatst en recentelijk is de CV-ketel vernieuwd (2018).

Ground floor

Wanneer u binnenkomt in de woning, komt u in de hal met toiletruimte, meterkast en CV-kast. Wanneer u vervolgens in de woonkamer komt, ziet u gelijk dat deze is uitgebouwd. Dit is gedaan in 2005: er is toen o.a. een mooie glazen pui aan de achterzijde geplaatst met twee openslaande deuren die toegang bieden tot het zonnige terras (met overkapping en zonnescherm).

De woonkamer is lekker ruim en voorzien van een parketvloer en een houtkachel. De twee jaar jonge keuken bevindt zich aan de voorzijde en heeft veel kast- en werkruimte (een hoog en extra diep werkblad), een combi-oven, een gasfornuis met afzuigkap, een vaatwasser en een koelkast met drie diepvrieslades.

First floor

De eerste verdieping telt twee slaapkamers, een tussenkamer en een prachtige badkamer. Deze badkamer is vorig jaar geplaatst en is geheel betegeld. Hij is voorzien van een inloopdouche met glazen wanden, een Novellini douche-paneel met stortdouche, een wastafelmeubel, een hangtoilet en een designradiator. Een raam zorgt voor een prettige lichtinval en de natuurlijke ventilatie. Daarnaast is er ook een tijdgestuurde afzuiging aanwezig.
Zoals hierboven vermeld, is er in 2010 een extra slaapkamer gerealiseerd boven de garage, deze is toegankelijk via de tussenkamer (voorheen slaapkamer). Deze tussenkamer functioneert nu als kleed- en studeerkamer en heeft een dakkapel. Naast deze twee kamers, zijn er nog twee slaapkamers op de eerste verdieping waarvan de slaapkamer aan de achterzijde eveneens een dakkapel heeft en de slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een wastafel.

Second floor

De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap en biedt toegang tot een ruime slaapkamer met drie dakramen en een eigen wastafel. Ook is hier veel bergruimte achter de afgetimmerde knieschotten.

Other floors

De aangebouwde stenen garage is te bereiken via twee openslaande deuren aan de voorzijde of via de achterdeur van de garage. In deze garage bevinden zich de witgoedaansluitingen, een spoelbak en tevens is hier een verwarming aanwezig zodat de garage vorstvrij blijft. Aan de zijkant van de garage is een houten berging geplaatst met veel ruimte voor o.a. fietsen en containers. In deze berging is ook elektriciteit aanwezig.

Garden

De achtertuin ligt op het oosten en u kunt hier dus de gehele dag genieten van de zon: ’s ochtends op het overdekte terras bij de woonkamer en ’s avonds op het terras bij het tuinhuis. Aan de voorzijde is naast de voortuin parkeerruimte op uw eigen terrein voor twee auto’s. Tevens is hier een oplaadpunt aanwezig voor een eventuele elektrische auto.

Details

Kortom, een woning met veel mogelijkheden, luxe en comfort. Vanzelfsprekend is de woning (met uitzondering van het toiletraam) voorzien van dubbele beglazing, op de begane grond zelfs HR++-beglazing. De zonnepanelen en de nieuwe CV-ketel hebben er toe bijgedragen dat voor deze woning onlangs het energielabel A is afgegeven. Dit betekent dat het een zeer energiezuinige woning betreft.

Heeft u belangstelling voor deze woning? U bent van harte uitgenodigd voor een vrijblijvende bezichtiging!

Extra

ZonZone

Recently viewed