24 photos available

Sold: Tichelaar 12, 6641 ED Beuningen

Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 137 m²
Liveable area 70 m²
€157,000
Sold

General

Bent u op zoek naar een starterswoning waarin u op zeer korte termijn kunt gaan wonen? Bent u op zoek naar een woning die helemaal instapklaar is en die in september 2018 nog geschilderd is? Bent u op zoek naar een woning die geheel gelijkvloers is met een ruime woonkamer, een half-open keuken, een badkamer met ligbad, een grote slaapkamer en een werkruimte/bergruimte? Komt u dan eens kijken op de... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, terraced house
Construction period 1980
Status Sold
Offered since 01 October 2018

Features

Offer
Reference number 00071
Asking price €157,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance Immediately
Offered since 01 October 2018
Last updated 01 December 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1980
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 137 m²
Effective area 70 m²
Content 249 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North east
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2005
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a bath Yes
Has a shower Yes
Garden available Yes

Definition

Bent u op zoek naar een starterswoning waarin u op zeer korte termijn kunt gaan wonen? Bent u op zoek naar een woning die helemaal instapklaar is en die in september 2018 nog geschilderd is? Bent u op zoek naar een woning die geheel gelijkvloers is met een ruime woonkamer, een half-open keuken, een badkamer met ligbad, een grote slaapkamer en een werkruimte/bergruimte? Komt u dan eens kijken op de Tichelaar 12, deze woning ligt op loopafstand van het centrum van Beuningen en slechts 300 meter verwijderd van de bushalte. Het centrum van Nijmegen ligt op 8 kilometer van de woning. Met uitzondering van de voordeur is de woning geheel voorzien van dubbele beglazing.

Ground floor

Wanneer u binnenkomt in de woning komt u in een hal dat toegang biedt tot de diverse ruimtes in de woning. Zo is er links de ruime woonkamer die is voorzien van een laminaatvloer. Aansluitend aan de woonkamer is de keuken, deze bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van inbouwappararatuur zoals een 4-pitsgasfornuis met wokbrander en afzuigkap, een vaatwasser en een koelkast.
Via een openslaande deur in de woonkamer kunt u naar de achtertuin.
Wanneer we teruggaan naar de hal, kunt u doorlopen naar de berging, die ook gebruikt kan worden als werkruimte. Ook hier ligt weer een laminaatvloer. Voorheen was hier ook een deur naar buiten maar deze is door een vorige eigenaar verwijderd. De hal heeft verder een meterkast en een CV-kast en leidt vervolgens naar de badkamer en slaapkamer. De badkamer heeft een ligbad (met douche), een toilet en een wastafelmeubel. Tevens bevindt zich hier de wasmachine-aansluiting.

De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en stond vroeger in verbinding met de woonkamer. Vanaf hier kijkt u fijn uit op de achtertuin. De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en heeft een grote kledingkast die in de woning zal achterblijven.

Garden

De achtertuin is onderhoudsvrij aangelegd, grotendeels betegeld en geheel omheind. Via een poort aan de achterzijde komt u op het pleintje achter de woning waar voldoende openbare parkeerruimte aanwezig is.

Heeft u belangstelling voor deze woning? U bent van harte uitgenodigd voor een vrijblijvende bezichtiging!

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed