36 photos available

For sale: Viermorgen 27, 6641 PX Beuningen

Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Plot size 216 m²
Liveable area 136 m²
€285,000

General

Bent u op zoek naar een uitgebouwde twee-onder-één-kap-woning met aangebouwde garage? Naar een woning met vier slaapkamers en een extra werkruimte boven de garage? En wilt u ook graag een woning die vrijwel volledig is voorzien van kunststofkozijnen? Komt u dan eens kijken op de Viermorgen 27. De woning ligt in een rustige woonwijk op nog geen twee kilometer van het centrum van Beuningen en de sne... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Construction period 1987
Status Available
Offered since 10 November 2018

Features

Offer
Reference number 00073
Asking price €285,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Offered since 10 November 2018
Last updated 16 January 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Type of construction Existing estate
Construction period 1987
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Composite
Isolations Roof
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 216 m²
Effective area 136 m²
Content 500 m³
Surface area other inner rooms 19 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Near highway
Near public transport
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation East
Garden 2 - Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2005
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Electric boiler
Heating Central heating
Partial Floor heating
Gas fireplace
Parking Attached stone
Has a shower Yes
Has fibre Optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes

Definition

Bent u op zoek naar een uitgebouwde twee-onder-één-kap-woning met aangebouwde garage? Naar een woning met vier slaapkamers en een extra werkruimte boven de garage? En wilt u ook graag een woning die vrijwel volledig is voorzien van kunststofkozijnen? Komt u dan eens kijken op de Viermorgen 27. De woning ligt in een rustige woonwijk op nog geen twee kilometer van het centrum van Beuningen en de snelwegen A-50 en A-73 zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Ground floor

Wanneer u binnenkomt in de woning, komt u in de hal met toiletruimte en meterkast, tevens is hier gelijk een grote voorraadkast van bijna 4 m2 waarin nu een extra koelkast staat en waarin veel bergruimte aanwezig is.

Vervolgens komt u in de woonkamer die in 2000 aan de achterzijde is uitgebouwd. Tijdens deze verbouwing is de keuken naar de voorzijde geplaatst zodat u nu vanuit de keuken mooi uitkijkt op de straat. De keuken heeft veel kasten en werkruimte en beschikt over inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat met afzuigkap, een oven, een magnetron, een vaatwasser (2015), een koelkast met één vriesvak en een extra boiler (2017) zodat u snel kunt beschikken over warm water.
De woonkamer is voorzien van een (plameco)-spanplafond en een keurige tegelvloer met vloerverwarming. Bij het zitgedeelte bevindt zich een voorzethaard met een schouw van franse steen en tevens is hier aan de achterzijde een grote (eveneens kunststoffen) schuifpui dat toegang biedt tot de achtertuin.
Aansluitend aan de woonkamer is in 2000 een extra halletje gebouwd aan de achterzijde; vanaf hier kunt u naar de achtertuin, de garage of met de vaste trap naar de werkruimte. Deze werkruimte is eveneens in 2000 gebouwd en is mooi afgewerkt met o.a. grote op-maat-gemaakte-lades zodat ook hier veel bergruimte aanwezig is. Er staan verder diverse vaste kasten en ook bevinden zich hier nu de wasmachine en wasdroger. Hier kunt u echter ook eenvoudig uw eigen atelier of kantoorplek realiseren. Er zijn twee Velux-ramen die onlangs (november 2018) zijn voorzien van nieuwe 24 mm-dikke beglazing zodat het hier lekker licht is en er goed geventileerd kan worden.

First floor

Wanneer we teruggaan naar de hal in het oorspronkelijke huis, kunnen we met de vaste trap naar de eerste verdieping. Hier zijn drie slaapkamers en een badkamer met douchecabine, hangtoilet, wastafelmeubel en designradiator. Een raam zorgt ook hier voor de nodige ventilatie.

Second floor

Via een vaste trap is vervolgens de tweede verdieping te bereiken. Hier is een voorzolder waar zich o.a. de CV-ketel bevindt en vervolgens is er de vierde slaapkamer met een Velux-dakraam aan de achterzijde. Hier zou eventueel een dakkapel geplaatst kunnen worden om nog meer ruimte en lichtinval te krijgen.

Garden

De achtertuin is gelegen op het westen en hier kunt u dus vrijwel de gehele dag lekker genieten van de zon. De achtertuin is goed onderhouden met diverse terrassen, borders en een waterpartij en via een poort kunt u naar het achtergelegen voetpad.
De voortuin is eveneens keurig aangelegd. Uw auto kunt u gemakkelijk op uw eigen oprit plaatsen, verder is er veel openbare parkeerruimte aanwezig in de omgeving van de woning.

Details

Kortom, een woning met veel luxe en comfort. Vanzelfsprekend is het hele huis voorzien van dubbele beglazing. Aan de achterzijde (begane grond) zijn geïntegreerde rolluiken geplaatst. Het bitumendak van de aanbouw en van de overkapping bij de voordeur is in juni 2018 nog vernieuwd.

Wilt u een keer komen kijken? Ik nodig u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging!

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed