35 photos available

Sold: Pater van Boxtelweg 17, 6644 CA Ewijk

Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 408 m²
Liveable area 100 m²
Acceptance By consultation
Status Sold
€250,000
Sold

General

Bent u op zoek naar een uitgebouwde hoekwoning met een grote garage op een ruim perceel? En wilt u graag gaan wonen in het centrum van Ewijk? Komt u dan eens kijken op de Pater van Boxtelweg 17. Deze woning ligt op een perceel van maar liefst 408 m2 en op zeer korte loopafstand van het winkelcentrum (inclusief supermarkt) van dit gezellige dorp. Naar MFA ’t Hart (met o.a. basisschool, peuterspeelz... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, corner house
Construction period 1950
Status Sold
Offered since 31 May 2019

Features

Offer
Reference number 00088
Asking price €250,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 31 May 2019
Last updated 05 November 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1950
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Composite
Surfaces and content
Plot size 408 m²
Effective area 100 m²
Content 453 m³
Surface area other inner rooms 27 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway
Near school
On a quiet street
Residential area
Boiler
Type of boiler Nefit Trendline
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 4
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Parking Detached stone
Has a garage Yes

Definition

Bent u op zoek naar een uitgebouwde hoekwoning met een grote garage op een ruim perceel? En wilt u graag gaan wonen in het centrum van Ewijk? Komt u dan eens kijken op de Pater van Boxtelweg 17. Deze woning ligt op een perceel van maar liefst 408 m2 en op zeer korte loopafstand van het winkelcentrum (inclusief supermarkt) van dit gezellige dorp. Naar MFA ’t Hart (met o.a. basisschool, peuterspeelzaal, kinderopvang en bibliotheek) is het twee minuten fietsen en de snelwegen A-50 en A-73 zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

De woning is aan de achterzijde uitgebouwd. Op de begane grond is er een keuken en bijkeuken aangebouwd en op de verdieping een grote slaapkamer.
De eigenaren wonen er sinds 2011 en hebben destijds de gehele begane grond laten stukadoren. Verder hebben ze veel inbouwspots met led-verlichting geïnstalleerd die vanzelfsprekend zullen achterblijven in de woning

Ground floor

De begane grond heeft een officiële entree die echter nooit gebruikt wordt. Iedereen is altijd welkom via de tweede entree bij de bijkeuken.
De woonkamer heeft het zitgedeelte aan de voorzijde, hier is een aansluiting voor een eventuele gashaard aanwezig. Opvallend zijn de grote raampartijen die zorgen voor veel licht in de woning. Vanuit het zitgedeelte kijkt u mooi uit op de keurige voortuin en op de ruim opgezette Pater van Boxtelweg. Het eetgedeelte (en een grote, vaste voorraadkast) bevinden zich aan de achterzijde en vanaf hier loopt u zo door naar de half-open keuken met inbouwapparatuur. Aansluitend is er de toiletruimte en de bijkeuken met de kast voor de CV-ketel (Nefit, 2015) en de witgoedaansluitingen. Tevens bevindt zich in deze bijkeuken nu een extra koel- en vrieskast.

First floor

De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en een hangtoilet.
De twee slaapkamers aan de voorzijde zijn de kinderkamers. Via een luik in één van deze kamers is de vliering te bereiken met veel opbergruimte. De ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. Verder is er op deze verdieping een overloop met twee vaste kasten.

Garden

De garage bevindt zich naast de woning, deze heeft een oppervlakte van 27 m2 (extra groot dus) en heeft een smeerput. Ideaal voor de autoklusser!
De tuin is in 2016 vrijwel geheel bestraat en daarmee onderhoudsvriendelijk gemaakt. Aan de voorzijde is veel parkeerruimte aanwezig op eigen terrein, maar u kunt nu ook eenvoudig parkeren naast of wellicht achter de woning. De eigenaren hebben rondom de woning diverse zitjes gemaakt zodat er op veel plekken in de zon of schaduw gezeten kan worden. Het geheel is omheind door een schutting en poort. Via een poort aan de achterzijde kunt u rechtstreeks naar het winkelcentrum lopen.

Kortom een woning die zeker een bezichtiging waard is. Belangstelling? U bent van harte welkom voor een bezichtiging!

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed